Vannak itt tanárok? Mitől lesz kedvenc diák egy kedvenc diák?
Én ezt mindig gusztustalannak tartottam,mert-
1.jobb jegyet kapnak
2-tő- még ki is mutatják a tanárok a többiek szeme láttára.
3.a tanárok nem gondolnak bele más tanuló helyzetébe,mert ő a kedvenckéjével szórakozik.
Hozzáteszem,nem korrekt jegyeket adnak!
első voltam
Aki szimpátia alapján válogat a diákjai között, az nem tanárnak való!Mitől lesz kedvenc? Általában ezektől a dologtól:
Vagy seggnyaló.
Vagy a szülei seggnyalók és viszik a tanárnak a tyúkot, kolbászt, borítékot.
Vagy a kedvencke rokona a tanári körbe tartozik.
Vagy legritkább esetben tényleg valami egyéni szimpátia, pl mert jajj ő olyan kis szép, okos(kodó), stb..alapján.
Normális pedagógus egyformán kezeli a diákokat, vagy legalábbis valós teljesítményük alapján és nem pofára.Aki kedvenceket tart, az sem tanárként sem emberileg nem állja meg a helyét pedagógusként és a valóban normális diákok utálják is.(A kedvenccel együtt).
3"
Gratulálok a tanárok hozzáállásához ezek alapján,az ilyen ne menjen tanárnak,mert ha nem képes úgy osztályozni ahogy azt kellene (tisztességesen kellene)
az ne menjen tanárnak,én meg úgy vagyok vele hogy sose adom be a derekam egy tanárnak se,előbb hajtok bele 100-zal egy fának kocsival
A tanároknak vannak olyan diákjai, akiket jobban kedvel, mint a többit. Ez egyszerűen azért van, mert ők is emberek, s csakúgy mint bárki más, nem tudják 24/7 befolyásolni az érzelmeiket. A fontos viszont az, hogy ezt tudják helyén kezelni, s ne adjanak ötöst egy hármas dolgozatra, csak azért mert azt a diákot jobban bírják, mint a többit.
Egyébként minden tanár mást és másért szeret. Van aki az osztály bohócát, van aki a kiközösített gyereket, s van aki a strébereket kedveli. Nincs egyetlen működő metódus, amellyel elnyerheted minden tanár szívét, ugyanis ők sem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!