Kedvenc tanárotok? Miért szereted/szeretitek őt?
A töri tanárnőm.
Mert nem szeret egyest adni senkinek,kedves,szereti a gyerekeket.
Sokat megdícséri az osztályt.
A matektanárnő..nyugodt,kedves,szókimondó,őszinte,lehet vele problémákról meg az életről beszélgetni,szóval kihangsúlyozza az iskola emberi oldalát is.:) És ezt kevés tanár teszi meg egy középiskolában a város közepén.Bár ez egy kisebb középiskola,és éppen ezért családias sokszor a hangulat.Bár vannak furcsa emberek(a háromnegyed iskola furcsa),mert szinte senki sem jött ugyanabból a környezetből.
Hát tulajdonképpen a matektanárra visszatérve,látni és érezni is lehet a rossz tulajdonságait,főleg azt,hogy hangulatember,sajnos.Dehát elfogadtam ilyennek.
17/L
A tesi tanárom.
Mert nagyon jófej, kedves, vicces, nagyon jól tartja az óráit, nem unalmasak. Végtelen türelmes, de határozott is. "Civilben" is jól el lehet vele beszélgetni.
Itt, az oldalon sok olyat olvasok, hogy utálják a tesi tanárukat, mert bunkók ésatöbbi, az enyém pont az ellenkezője. Előtte utáltam mozogni, most a tanár megszerettette velem a sportot. :)
L
A matektanárom!!!<3
Nagyon kedves nő, érdekli az osztályunk, kérdezi mi újság velünk, hova akarunk továbbmenni.A saját idejét áldozta ránk és korrepetálta az osztályt :))
Technikát is tanít!Mikor kiküldött a szertárba valamiért, akkor nem találtam nem volt ott ahol mondta.visszamentem a terembe és szépen elmondta még egyszer hogy hol is van (nem ott volt, másik o. társam találta meg de nem ez a lényeg) más tanár rögtön leteremtett volna hogy mekkora egy béna haszontalan hülyegyerek vagyok de ő nem! :)) nagyon rendes, lehet vele sokat hülyülni.Ő a legrendesebb :) most 8.-os vagyok és a ballagás után úgy tervezem hogy meglepem egy saját kezűleg készített gyöngy karkötővel :) (egyszer csak mi ketten beültünk egy terembe és egy szív medált fűztünk, amit én már megcsináltam és csak segítettem neki) nagyon élveztem és nagyon fog hiányozni a tanárom<333
Szilvi 8.-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!