Kedvenc tanárotok? Miért szereted/szeretitek őt?
Figyelt kérdés
Mondjátok el azt, hogy ki a kedvenc tanárod, mit tanít, és miért szereted őt. Név nem szükséges, csak a neme.2013. dec. 6. 20:48
21/23 anonim válasza:
Az én kedvenc tanárom földrajzot és törit tanít. És nem azért a kedvencem,mert ezeket a tantárgyakat szeretem (igazából nem is szeretem a törit és a föcit sem),hanem mert nagyon jó ember. Nem az a célja,hogy a tanterv szerint haladjunk és magoljunk mindent,hanem hogy gondolkodjunk és használjuk az agyunkat. Nem szedte le a fejünket,ha rossz választ mondtunk,hanem örült neki,mert véleménye szerint ez is egy kiindulás és ebből is tanulhatunk. Ha pedig jó választ mondtunk,szárnyalt a boldogságtól,és nem egyszer meg is dicsért minket. Ha kellett,mindig segített. Mindig korrekt volt és még egyszer mondom: emberségből jeles. Sajnos már idős,nem fog tanítani,de soha sem felejtem el. Ha tanár lennék,én is biztosan így tanítanék,az ő példája szerint. Ja és a tanár férfi.
23/23 anonim válasza:
Az összes tanárom közül egyedül az angol faktos tanárnőm tisztelem, a többit lenézem, megvetem, de ez már egy másik téma.
A tanárnőt azért kedvelem, mert egyrészt elismerem a tudását, ösztönöz, hogy még többet készüljek, gyakoroljak és én is bővítsem a tudástáramat. Másrészt meg Ő miatta jöttem rá, hogy biszex vagyok és mellékesen megjegyzem, szívesen kinyalnám. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!