Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kedvenc tanárotok? Miért...

Kedvenc tanárotok? Miért szereted/szeretitek őt?

Figyelt kérdés
Mondjátok el azt, hogy ki a kedvenc tanárod, mit tanít, és miért szereted őt. Név nem szükséges, csak a neme.

2013. dec. 6. 20:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Irodalom tanárnőm mert tetszik és nagyon jol néz ki:)
2014. jan. 3. 14:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
a tesitanárom. kedves szeret viccelődni de tudja a határt. tud rendet tartani. érvénybe hozta az egypercet.egy percig lehet röhögni dumálni de tovább nem mert erősítés lesz.
2014. ápr. 5. 19:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát hallod kedves kérdező, most így belegondolva a volt környezettan tanárom volt az akit tényleg kedveltünk. Hetente két óránk volt vele, másfél évig tanultuk, most tizedikben félévtől már nincsen, nagyon sajnálom hogy ez az óra lekerült az órarendről. Mivel érdeklődöm a biológia, és az élővilág felé, nekem duplán jó óra volt. Nos ez a tanár úr egy 53 éves férfi, aki külsőleg nagyon csúnya, nagy hasa van, egyszóval az arca is kellemetlen, de az órái nagyon jók voltak. Sokat mesélt akármiről, lehetett nála dolgozatot halasztani ha közbejött valami, és reggelente amikor első óránk volt vele, direkt megvárta a későket, nem írt be senkit soha sem. Jó tanár volt, nagyon szerettük!
2014. ápr. 11. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

úgy látom én kivétel leszek, mindenki azért szereti a tanárját, mert az nyitott másra is, lehet vele beszélgetni, stb

én meg pont azért imádom a matektanárom(nő), mert személyeskedés nulla, csak a matekról van szó, nézi ugyan a teljesítményem, megjegyzi ha valami nem stimm, de én imádom az egészben hogy csak natur színtiszta matek a matek :)

illetve a statisztika tanárom(ffi), ahogy le tud egyszerűsíteni dolgokat. idézek tőle, röviden összefoglalta mire való a statisztika: "kérem szépen, a statisztikával mindent ki lehet mutatni, olyannyira, hogy még annak az ellenkezőjét is :)"

de az életben is ilyen vagyok. ha bemegyek egy bankba, vagy biztosítóhoz, szeretem ha a tényekről és számokról beszélünk és nem jön be ha elkezdenek kedveskedni, vagy bármi, annál első reflexem, hogy félre akarnának vezetni.

2014. ápr. 11. 23:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt töritanárom nagyon szimpi volt :)) Az órái felértek egy 45 perces Stand Up-pal, és mindenről saját vélemlnye volt, amit szívesen megosztott velünk is. Vicces beceneveket adott nekünk. Amikor megjöttek a sulimba az interaktív táblák, akkor ő az esők között volt, aki használta, és ugyan bénázott, de segítettünk neki, és az egész osztály nagyon szerette. Aki tanult azzal rendes volt. Ő volt egyik évben a hon- és népismeret tanárom is, és év végén leosztályozta a füzeteket (annak ellenére, hogy lány vagyok nagyon rondán írok...) És négyest akart adni a füzetemre, de aztán megátta a rajzokat benne (mindenféle: kutya tehán nyeregtető) És ötsöt kaptam. Kár hogy elment a suliból, azóta sem találkoztam olyan jófej tanárral :)
2014. ápr. 12. 14:39
 16/23 anonim ***** válasza:
Előző voltam, az kimaradt, hogy a töritanárom férfi, volt. 16/L
2014. ápr. 12. 14:40
 17/23 anonim válasza:
Nekem a hittanárnőm.
2015. jan. 31. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés ez. 2 tanárt említenék meg, az egyik a magyar tanárom, nagyon rendes volt, lehetett dolgozatot halasztani, a felelést ellehetett napolni, későket nem írta be, nem kiabált soha, mindenen nevetett, bár szerintem ez már túl nagy szabadság volt, néha nem bántam volna ha kicsit keménykezűbb, de inkább ez mint egy idegbeteg. A másik pedig a töritanárom, na ő megkövetelte a kemény tanulást, de közben volt szíve. Ha látta, hogy az illető lelkiismeretesen tanul, akkor az már elég volt a jobb jegyhez.
2015. aug. 13. 18:50
 19/23 anonim ***** válasza:

A tori tanarom, mindig nagyon korrekt, kovetkezetes -ha ugy adodik beirja az 1-est vagy a hianyt, nem kivetelezik.

Van benne tartas, es minden egyes szavabol erezni, hogy szeret tanitani. Nem csak hagyomanyos modon tanit, hanem csoportmunkak is vannak, es nem magoltatni hanem megertetni akarja az anyagot. Erkolcsileg is nevel (ha van valami balhe az osztalyban mindig megbeszeljuk, kiall az igazsagert vagy egy bantott gyermekert akar diak, akar szulo elott) erezni, hogy jo ember. Habar neha kicsit hirtelen haragu, en nagyon nagyon szeretem!

2016. jan. 7. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Némettanárnőmet szeretem nagyon. Ez a második éve, hogy tanít minket és egyszerűen imádom. Hihetetlenül jól leadja az anyagot, érthetően beszél, igaz hogy nagyon nagyon szigorú és rettenetesen sokat követel, de ő valami csodatanár komolyan :) Az osztályban kb mindenki más gyűlöli, mert sokat követel. Viszont ezzel is csak a javunkat akarja, hiszen én, nulla nyelvérzékkel akár már nyelvvizsgázhatnék is. Vannak havonta 'lelkizős' órák, amiken bármiről beszélhetünk vele, akár magánéletről, akár másról...Figyel a diákokra, tisztában van mindenkinek a képességeivel és ahhoz mérten ad neki feladatokat, szóval szerintem nagyon korrekt.
2016. jan. 7. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!