Kedvenc tanárotok? Miért szereted/szeretitek őt?
úgy látom én kivétel leszek, mindenki azért szereti a tanárját, mert az nyitott másra is, lehet vele beszélgetni, stb
én meg pont azért imádom a matektanárom(nő), mert személyeskedés nulla, csak a matekról van szó, nézi ugyan a teljesítményem, megjegyzi ha valami nem stimm, de én imádom az egészben hogy csak natur színtiszta matek a matek :)
illetve a statisztika tanárom(ffi), ahogy le tud egyszerűsíteni dolgokat. idézek tőle, röviden összefoglalta mire való a statisztika: "kérem szépen, a statisztikával mindent ki lehet mutatni, olyannyira, hogy még annak az ellenkezőjét is :)"
de az életben is ilyen vagyok. ha bemegyek egy bankba, vagy biztosítóhoz, szeretem ha a tényekről és számokról beszélünk és nem jön be ha elkezdenek kedveskedni, vagy bármi, annál első reflexem, hogy félre akarnának vezetni.
A tori tanarom, mindig nagyon korrekt, kovetkezetes -ha ugy adodik beirja az 1-est vagy a hianyt, nem kivetelezik.
Van benne tartas, es minden egyes szavabol erezni, hogy szeret tanitani. Nem csak hagyomanyos modon tanit, hanem csoportmunkak is vannak, es nem magoltatni hanem megertetni akarja az anyagot. Erkolcsileg is nevel (ha van valami balhe az osztalyban mindig megbeszeljuk, kiall az igazsagert vagy egy bantott gyermekert akar diak, akar szulo elott) erezni, hogy jo ember. Habar neha kicsit hirtelen haragu, en nagyon nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!