Kedvenc beszólásaitok tanáraitoktól? :D
Tesitanáromtól:
- Nem fáj, csak úgy érzed!
- Lányok, hát sír a labda...
- Idefigyeljetek, HA nincsen baj, akkor nincsen baj!
Matek tanáromtól:
Biztos, hogy mindenki érti? Mert nem mindenhol látom megcsillanni az értelmet... :DDD
:)
Nézzük meg a madár tudását.
Itt vannak a kokettációs főmadarak.
Többször is mondta a középiskolai magyartanárunk (!), hogy "ez így nem van jól".
Az általános iskolai földrajtanárunk kérte, hogy "kis nyitásra csukd be az ablakot." :D
Volt egy tanárunk, szolfézst tanított. Hát a legnagyobb arc tanár volt akit valaha láttam :D
Körülbelül mint egy kamasz fiú úgy viselkedett, eszméletlen. Éneket tartott és bejött egy rakás kottával.
"Gyerekek, ez itt XY tanárnő kottája. Kérem fokozottan vigyázzanak rá!!" erre fogja és feldobja az egészet a p..csába és csak szálltak a kották a teremben :DD
6.ban lett egy új tanárunk. Első óra, szeptember első hetében tomboló nyárban. Egy szandál volt rajtam, és kibújtam az egyikből. Erre égtelenül ordibálni kezdett,hogy "Maga strandon érzi magát? maga meg ott mit csinál? Maga egy majom? Talán ez egy állatkert itt? Vagy egy parádé? NETÁN STRAND?? EZ EGY ISKOLA!"
-Egyik tanárunk 20-25 éves férfiakat hógolyóknak hívott.
-Egy másik engem cicusnak. 20 éves férfi létemre.
-Ha egyel kevesebb IQ-d lenne akkor-locsolnának-kavics lennél a dunaparton
-A tekintetedből látom, hogy nem érted. (És ilyenkor az illető tényleg nem érti)
-ad két választási lehetőséget, válaszd ki a jót és indokold, hogy miért (egyik válasz se jó, de hagyja, hogy végigmondjad a hülyeségedet)
-Vizsgán. A vizsgáztató kérdezett valamit a diáktól, erre a mellette ülő tanár odaszól a vizsgáztatónak: Te amúgy érted, hogy mit kérdeztél?
-Egyik gyerek szóról szóra kimásolta a doga válaszokat a könyvből, erre a tanár javításnál kitépte a könyvből az adott lapot, szövegkiemelővel kihúzta az adott válaszokat, és a doga mellé tűzte a lapot.
*gyerekek verekednek a fuben*
osztalyfonokunk: a fara vigyazzatok!
angol tanar:
-nyugodtsag legyen!
-lassabban fussatok!
alsos magyartanar mikor bejott helyettesiteni:
-Juhasz Gyularol fogunk tanulni. Tudjatok, aki az Alfoldet irta.
biosztanar:
-husimusi
-mucika
-cicababa
mostani osztalyfonokom:
*ora kozben a diakok kepeket csinalnak*
- Gyerekeim, ne most szelfizzetek mar!
halal :DDD
Nem úgy van, hanem norvég módon: FJORDítva!
Itt van az eb elhantolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!