Kedvenc beszólásaitok tanáraitoktól? :D
Tesitanáromtól:
- Nem fáj, csak úgy érzed!
- Lányok, hát sír a labda...
- Idefigyeljetek, HA nincsen baj, akkor nincsen baj!
Matek tanáromtól:
Biztos, hogy mindenki érti? Mert nem mindenhol látom megcsillanni az értelmet... :DDD
:)
Techno órán a tanárnő mondta, hogy jövő órán felmérőt írunk. Kérdem tőle:
- Tanárnő miből írunk? ( a lecke címekre voltam kíváncsi és ezt mindenki tudta)
Tanárnő tök komoly arcal : - Technológiából.
Így lehet nem vicces, de a barátaimmal azóta is szakadunk ha eszünkbe jut.
Akkor még volt az angol tanárom elég vicces ember és elkezdi nekem, hogy : Milyen tea? Dorotea (Dorottya a nevem)
Szintén angoltanárom: első padban ülök, s pont írok a füzetembe amikor tök spontán megáll előttem és rám szól, hogy: Ne kacagjál. felnézek rá, hogy mi van, utána pedig újra a füzetembe nézek. Újra rám szól, hogy ne kacagjak, és ezt egészen addig amíg el nem kezdek röhögni. Akkor meg nagy "felháborodva" : Nem meg mondtam, hogy ne kacagjál?
Töri tanárnőmmel volt még ötödikben, hogy mivel két külön épületben vagyunk, pont az alsóban volt infó óránk (mi a felsőben vagyunk) és ötödikben az átjáró miatt még a tanárok kísérgettek. Egy osztálytársam véletlenül lelép az egyik lábával a járdáról (piros volt) s a tanárnő elkezdi : Ha még egyszer lelépsz szét rugom a segged! Így durva lehet de akkor azt se tudtuk mit csináljunk, hogy ne röhögjünk.
Még egy az oszimtól:
-Jankának csak egy szépséghibája van:Az egyik füle nagyobb mint a másik 2.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!