Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit mondtál tettél volna a...

Mit mondtál tettél volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Szalonna és kolbász sütés volt ma nekünk az ofival, és én kaptam a legnehezebb feladatot deszkát kellet darabolnom egy 30cm es baltával és muszáj voltam két kézzel csinálni és miután összevágtan vízholyagos lett az ujjam kb 2-3 helyen olyan 1,5-2cm-es részén és utána még ofinak nekem kellet sütni szallonát, pedig mondtam hogy nem erre Rafinált módom oda ültetett a többihez hogy ezt véghez vigye, mostanra anemelfertőzött a sebem...de már le kezeltem joddal, nagyon utálatos egy nő... többször volt már gondunk vele, teljesen alaptalanul sértegetett minket anno. 50éves vén K.. va és senkije nincs a világon, de mindenki életét tönkre teszi, a tanári kar jó része is rühelli. És még azt mondta vágta hozzánk hogy még jönni fogunk ide.... Az édes anyját, nagyon ideges vagyok rá!
2015. ápr. 30. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Megértem a problémád. Bunkó volt az ofő, sebes lett a kezed a feladattól és még veled süttette a szalonnáját (=nyald ki a fenekét is).

Mit tehettél volna? Ha nem csinálod meg még jobban szívatni fog.

2015. ápr. 30. 15:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha én lettem volna az osztályfőnököd, te aprítottad volna nekem a tüzelőmet télire.
2015. ápr. 30. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a hibás,a baltát nem a fába kellett volna vágnod.
2015. ápr. 30. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Szóval, ha jól értem. Az osztályfőnöködnél volt szalonnasütés, ahol neked kellett aprítani a fát. Aztán rafináltan beültetett a többiek közé, akik szalonnát sütöttek, és megkért, süss neki is. Te meg sütöttél neki.

Hólyagos lett a kezed, mert nem tudod használni a baltát. Csoda, hogy az ujjad nem vágtad le!

Mégis mit mondtam/tettem volna a helyedben? Mondjuk ha nem akarsz valamit csinálni, akkor azt mondod: Tanárnő, én ezt nem szeretném/nem tudom megcsinálni!

2015. ápr. 30. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nevetek:DDDD ezért érdemes erre az oldalra feljárni:D
2015. ápr. 30. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát ez jó. 50 évesen micsoda rafkós néni az ofőd ejha, ez igen... "anemelfertőzött" új szavak is kitalálsz...
2015. ápr. 30. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Jajj szegénykém, küldjek egy puszit a kezecskédre? Remélem azért nem kell amputálni, akkor mivel lapoznád a könyveket. Várj ha már a könyveknél tartunk ajánlanék neked egyet, szerintem sejted melyik lesz az: A magyar helyesírás szabájai. Kitűnő könyv, nincs benne egy rafinált 50-es ku*va se se szalonnasütés, tetszeni fog.
2015. ápr. 30. 16:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem látom a helyesírássommal a gondott, inkább az ofi idegesít tönkre tette a kezemet minimum 1 hétre és még a bérletem is elhagytam, előtte való nap meg probáltam istenben hinni de mára ez szerte foszlott, a túl sok rossz dolog történik velem... asszem maradok független és inkább magamban hiszek
2015. ápr. 30. 17:01
 19/20 A kérdező kommentje:
gyere nyugodtan lepipálhatsz ha gondolod, a helyesírást meg küld el postán a Damjanich ut 72—re
2015. ápr. 30. 17:03
 20/20 anonim ***** válasza:

"gondot" =====> egy t

"tönkretette" =====> egyben írandó

"megpróbáltam" =====> szintén egyben

"szertefoszlott" =====> szintén

Remélem ez 4 hiba 2 sorban elég ,hogy meglásd a gondot.

2015. ápr. 30. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!