Mit mondtál tettél volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Szalonna és kolbász sütés volt ma nekünk az ofival, és én kaptam a legnehezebb feladatot deszkát kellet darabolnom egy 30cm es baltával és muszáj voltam két kézzel csinálni és miután összevágtan vízholyagos lett az ujjam kb 2-3 helyen olyan 1,5-2cm-es részén és utána még ofinak nekem kellet sütni szallonát, pedig mondtam hogy nem erre Rafinált módom oda ültetett a többihez hogy ezt véghez vigye, mostanra anemelfertőzött a sebem...de már le kezeltem joddal, nagyon utálatos egy nő... többször volt már gondunk vele, teljesen alaptalanul sértegetett minket anno. 50éves vén K.. va és senkije nincs a világon, de mindenki életét tönkre teszi, a tanári kar jó része is rühelli. És még azt mondta vágta hozzánk hogy még jönni fogunk ide.... Az édes anyját, nagyon ideges vagyok rá!2015. ápr. 30. 14:24
1/20 anonim válasza:
senkit nem érdekel ez az értelmetlen hulyeség,amit ide leírtál
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor minek böfögsz ide kislányom?
és ha ezt nem érted akkor neked súlyos olvasási gondjaid lehetnek, nem is értem közmunkásként miért probálod az észt osztani
2015. ápr. 30. 14:44
4/20 anonim válasza:
Ne haragudj, tenyleg nehez ertelmezni, amit irtal.
5/20 anonim válasza:
Olvasd már vissza a kérdésedet szép folyamatosan.Totàl értelmetlen.Mi a kérdés,mi a problémád?
6/20 anonim válasza:
Mi a szar ez? Hogyan vársz értelmes választ, ha egyszer ilyen összvisszaságot böfögsz ide? Annyit lehet kivenni, hogy bibis lett a praclid (brühühű) és nem akartál szalonnát zabálni. Hogy lehet valakit RAFINÁLT MÓDON odaültetni a többiekhez és milyen az a "anemelfertőzött" seb, azt mondja meg nekem valaki.. :/
7/20 anonim válasza:
Hogy hogy mi a problémája???
Tényleg nem értitek????
Az hogy az osztályfőnök nem egy 20 éves bombázó!!!
Mert akkor egy 500 éves tölgyfát is kivágott volna a kedvéért azzal a 30cm-res baltával!:)
8/20 anonim válasza:
Az a problémája a Kérdetőnek:hogy analfabéta!
9/20 anonim válasza:
Ekkora egy irdatlan bunkót se láttam még itt az oldalon. Egy mondatot nem bír leírni helyesen, az egész irománya egy nagy zagyva. Még azt sem lehet értelmezni, hogy mi is a kérdés.
10/20 Kései Sirató válasza:
Mit mondtam volna? Azt hogy nem vállalom a faaprítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!