Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mondhatnál még valamit...

Ha mondhatnál még valamit elhunyt hozzátartozódnak, mi lenne az? Megbántál valamit, amit az életébe tettél/mondtál?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
A dédnagymamámon kívül nincs elhunyt rokonom, neki pedig nem lenne mondanivalóm.
2012. okt. 26. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Hozzátartozó szintén dédi, de vele szerintem minden olyat megbeszéltem, sokáig haldoklott, talán annyit, hogy nézd, mi lett belőlem, vagy ilyesmi :)

Aki nem családtag, de nagyon sajnálom az elvesztését, egy gyerekkori barát, neki elmondanám, hogy sajnálom, hogy nem készült kicsi korunkban közös fotónk, és hogy akkor, a halála előtt nem tettem meg valamit, egy apróságot, ami máig bánt... Más átsiklana rajta, bennem pedig itt maradt a tüske.

2012. okt. 26. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindent tudnék mondani sok mindenkinek. Bántam is meg dolgokat, de őszintén érzem és hiszem, hogy ők nem haragszanak. De úgy szeretnék még legalább egyszer egy nagyot beszélgetni velük. Nagyon sok miértre szeretnék én is választ kapni.
2012. okt. 26. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Apukámnak, hogy mennyire hiányzik, és hogy mennyire szeretem :_(
2012. okt. 26. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Apukámnak. Azt,hogy megígérte hogy nem lesz öngyilkos de 3 hét múlva megtette. És hogy nagyon szeretem.

20/L

2012. okt. 26. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérnék tőle, amiért nem tudta velem megbeszélni a félelmeit.
2012. okt. 26. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Apának. Anno még suliba jártam, szakmát tanultam, alig várta, hogy letegyem a szakmámat, és megünnepeljük:) Nagyon tervezgette. Sajnos, hülye ésszel nem jártam be tesire, megbuktam. Csalódott bennem, sokszor a szememre is hányta, hogy ne is kezdjem el újra a tanévet, mert nem fog sikerülni, hiába van mellette érettségim. Színjelesre letettem a szakmámat, de ő ezt már nem érhette meg. 2010 októberében meghalt.

24/N

2012. okt. 26. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Anyukám 14 éves koromba halt meg.Amit mondani szeretnék azt úgyis tudja.Én abban hiszek hogy mindent látnak/tudnak ami velünk történik.Azt sajnálom hogy nem lehet mamája a gyerekeimnek ,imádná őket.
2012. okt. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!