Mit tudnék tenni?
Az iskolámba nem rég került egy takarító, aki nem sokkal idősebb nálam és hát.. mi tagadás, jól néz ki.
Nem tudom, hogy én milyen érzelmeket táplálok az irányába, de amióta egyszer beszélt hozzám minimálisan, azóta úgy érzem érdekel, nem is kicsit.
Mindig ide-oda járkálok és abban reménykedem, hogy össze fussak vele és mikor szembe jön, szokott nézni, én is őt.. de ő biztosan csak úgy néz, mint bármelyik másik diákot.
De mikor meglátom annyira zavarba jövök, ami nem jellemző rám és mindig boldog leszek már akkor is, ha csak látom és ha sokáig nem futok össze vele, akkor a kedvem se valami jó.
Mit tudnék tenni? Nem hiszem, hogy jó, ha ezt így folytatom, de egyszerűen nem tudok nem rá figyelni.. Egyáltalán hogy beszéljek vele? Mit tudnék csinálni?
Jó, de nem lenne fura neki, hogy egy diák oda megy hozzá és elkezd csak úgy hirtelen beszélgetni vele?
A másik meg, amikor valakivel van, akkor szerintem nem igazán jó oda menni hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!