Egy szőke, beképzelt, egoista, zsarnokoskodó cicababát, hogy szívatnátok meg, aki azt hiszi, hogy az egész iskola az övé és királylánynak képzeli magát? S valahogyan helyre szeretném őt tenni, hogy tudja, hol a helye.
Mi a célod a "megszivatásával"?
Ha nem akarsz tőle semmit, nézz keresztül rajta, nem vagy köteles bárkivel is jópofiskodni!
Tévedsz, ha azt hiszed, 3-4 szivatással meg tudod változtatni jellemét!
Az élet ad majd neki jó pár pofont, ahogy mondják: Isten nem ver bottal, meg ott a karma is.
Ne akarj senkit megleckéztetni. Azért zsarnokoskodó és beképzelt, mert adják alá a lovat, gondolom istenítik. Ha zavar a viselkedése, kerüld ki. Nem kell senkinek a társaságát elviselned .. Engem is anno irritáltak emberek a suliban, pont az ilyenek. Kikerültem. Levegőnek néztem. Ennyi! A barátnőimmel foglalkoztam meg a hapsikkal, akik tetszettek. Az ilyen lányok is hervadó virágszálak. Nem több ...
Miert, hol a helye?
Ki vagy te hogy megszabd, kinek hol a helye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!