Mit tegyek ha vernek a skacok a suliban, nektek is odaszoktak sózni?
Figyelt kérdés
És a kajámat,cigimet még a zsebpénzemet is elveszik ,,hozzál még zsetont vagy többet kapsz'' ,,na mit hoztál nekünk idevele!(püff egy ütés)'' Néha a ruhám is elszakad A tanárok meg nagyívben lesz**@**rják ,,hát fiam nem lehet mindenki jó ember na várjál majd beszélek velük, És akkor megy nekik a következő fokozat meg a leb***@***szas. És ugygondoják ,hogy ezzel már el is van intézve,(de nem, mert minden jön előről,sőt még talán rosszabra fordult a dolog) utána meg jönnek feldühödve (látom az egyik szeme már vörösödik a nyál csordogál a fogain),, a k**r*va anya**d szóltál a tánároknak na most kapsz (es már megy a verés) Ezek természetesen sötét **színű** emberek vagy hibridek (ha értitek mire gondolok) A héten is olyat ideb**@**szott az 1ik az oldalamra ,hogy rendesen belilult (FÁJ IS). És a többi osztálytársam akik nem vernek nemhogy segítenének még jól szórakoznak/nevetnek még a csajok is . Volt olyan is hogy én szóltam egy pár bőrfejű IDŐSEBB havernak hogy kicsit nézzenek rájuk. Na ilyenkor hívnak erősítést pl:elöttem a szünetben ,,te figyelj már ez a gyerek akart megveretni minket (-és akkor jön)Mi a kr**va a.. csináltál ,ráncigálja a ruhámat ami már szakad (háttérbe nevetés) De ugyvettem észre bevannak tojva mert már nem minden szünetben vernek. Volt olyan is ,hogy anyut-aput behívták elbeszélgetés volt és ezek a roh**dtt tanárok még engem állítanak be hibásnak.(te hagyod magad,adol rá okot stb.) Meg dicsőítik magukat ,hogy mindenre figyelnek nem tudják hogy fordulhatott ilyen elő. VALAMI ÖTLET ESETLEG?2015. márc. 7. 20:59
2/30 anonim válasza:
Én lány vagyok ugyhogy kevesebb erőm van mint a fiúknak. Engem is bántottak amikor suliba mentem. De az igazgató nem tolerálta az ilyet. Az ilyenek repültek a suliból. Azt mondanám hogy ha még egyszer elpuffolnak jelentsd a rendőrségnek. Ez már durva amit művelnek. Ha nem akarod. Akkor várd meg az alkalmat úgy elkapni a bandát egyenként amikor az egyik tag egyedül van. És aztán üsd egy karóval, akármivel. Legjobb amikor senki sem látja. És húzz zsákot a fejére Nehogy megtudja mondani hogy te voltál.
3/30 A kérdező kommentje:
Akkor is feldühödnek és mégjobban kapok! ÉS mi a bizonyíték ,hogy vernek? ki tanusítja meg ,hogy ők b*@**sztak nekem ide?Senki nem fog tanuskodni
2015. márc. 7. 21:14
4/30 anonim válasza:
Biztos ilyen a stílusod az életben is. Nem csoda, hogy megvernek...
5/30 A kérdező kommentje:
2-es Ezt tetszik ez az ötlet, főleg ,hogy egy lány talál ki ilyet. Csak nem így intézted el őket? 4. Igen ilyen a stílusm egyszerre de ez nem jogosítsa fel őket ,hogy verjenek 6-8emberrel nembírok egyszerre. Megfordult már az is a fejemben ,hogy az 1ik nap viszek egy kést és vezért oldalba szúrom. hátha így lecsillapodnának. És én mondanám csak önvédelem volt. a kést megcsak étkezéshez vittem nemtom pl felvágni egy zsemlét a szaláminak vagy valami..
2015. márc. 7. 21:36
6/30 anonim válasza:
Igen én sokszor verekedtem ilyen alfa hímekkel.mivel fodrász a vegzetsegem sokszor a táskám túlsúlyos volt. A táskámmal elpuffoltam három nagy dagadekot akik piszkáltak. A düh sok erőt ad. De mindig olyankor kell támadni amikor nem számít rá. Pl. Nem vagyok jó verekedő ököllel,lábbal kicsit ügyesebb vagyok de karóval a legjobb. 😃
7/30 anonim válasza:
A késelést nem javaslom. Te fogsz lenni a hibás. Tudok kést dobálni de a kést csak "kanos bikákra" használtam. Érted remélem
9/30 anonim válasza:
Minden iskolásnak kötelezővé tenném ebben az országban a Klass című film megnézését. De komolyan.
Egyébként valóban nem tudsz mit csinálni, max annyit, hogy a legnagyobb pofájút elkapod és jól megcsapod. Pont mint a "svédek" esetében.
Nálunk a 10+ évvel ezelőtt középsuliban volt két patkány, aki mindenkit baxogatott és néhányakat meg is vertek, de nem súlyosan. Végül csak akkor repültek, amikor valakit súlyos sérülésekkel a kórházba juttattak. A két retard lefizetett valami svédet, hogy verje meg a gyereket.
A késelést, meg az ilyen hülyeségeket sürgősen felejtsd el. A végén nem te leszel az áldozat, hanem csak az agresszor és mehetsz a böribe. Senkit nem fog érdekelni, hogy előtte mennyit bántottak téged.
10/30 A kérdező kommentje:
Az osztály (2007) címü filmre gondolsz? Még nem láttam de most ,hogy írtad meg fogom nézni. (Én börtönbe? Neee! Ott mennyien vernének.Velük már végkép nem bírnék.)
2015. márc. 7. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!