Mit tegyek ha vernek a skacok a suliban, nektek is odaszoktak sózni?
Figyelt kérdés
És a kajámat,cigimet még a zsebpénzemet is elveszik ,,hozzál még zsetont vagy többet kapsz'' ,,na mit hoztál nekünk idevele!(püff egy ütés)'' Néha a ruhám is elszakad A tanárok meg nagyívben lesz**@**rják ,,hát fiam nem lehet mindenki jó ember na várjál majd beszélek velük, És akkor megy nekik a következő fokozat meg a leb***@***szas. És ugygondoják ,hogy ezzel már el is van intézve,(de nem, mert minden jön előről,sőt még talán rosszabra fordult a dolog) utána meg jönnek feldühödve (látom az egyik szeme már vörösödik a nyál csordogál a fogain),, a k**r*va anya**d szóltál a tánároknak na most kapsz (es már megy a verés) Ezek természetesen sötét **színű** emberek vagy hibridek (ha értitek mire gondolok) A héten is olyat ideb**@**szott az 1ik az oldalamra ,hogy rendesen belilult (FÁJ IS). És a többi osztálytársam akik nem vernek nemhogy segítenének még jól szórakoznak/nevetnek még a csajok is . Volt olyan is hogy én szóltam egy pár bőrfejű IDŐSEBB havernak hogy kicsit nézzenek rájuk. Na ilyenkor hívnak erősítést pl:elöttem a szünetben ,,te figyelj már ez a gyerek akart megveretni minket (-és akkor jön)Mi a kr**va a.. csináltál ,ráncigálja a ruhámat ami már szakad (háttérbe nevetés) De ugyvettem észre bevannak tojva mert már nem minden szünetben vernek. Volt olyan is ,hogy anyut-aput behívták elbeszélgetés volt és ezek a roh**dtt tanárok még engem állítanak be hibásnak.(te hagyod magad,adol rá okot stb.) Meg dicsőítik magukat ,hogy mindenre figyelnek nem tudják hogy fordulhatott ilyen elő. VALAMI ÖTLET ESETLEG?2015. márc. 7. 20:59
22/30 A kérdező kommentje:
Azt kel verni aki ilyet csinál. De ugy, hogy tolószékben maradjon!
2015. márc. 14. 14:05
23/30 anonim válasza:
Nehagyd már magad az istenit legyél egy kicsit komolyabb ha mindigcsak püfölnek akkor legalább szolj a szüleidnek vagy az igazgatónak ezesetben vagy ha még ennek ellenére is bántana akkor jelencsd fel őket a sz@rba vagy menj önvédelmizni!!
24/30 anonim válasza:
Aki ennyire analfabéta, ráadásul ilyen borzalmas stílusa van, az tényleg verni való.
25/30 anonim válasza:
Vagy szolj nekem én leütöm azt a 8 kis p@csöst
26/30 anonim válasza:
Ilyen stílussal még szép hogy püfölnek ne is csodálkozz
27/30 anonim válasza:
Tudon egy kicsit keson irok.Neked haverjaid nincsenek? Bevalom en is kaptam 1 szer 2 szer suliba de mindig ugy voltam jon meg kutyara der leszel te meg magadba ra egy 1-2 honapra elkaptuk egy jo helyen es kapott utana ram se mert nezni ne legyel toketlen es akkor nem baszogatnak.
28/30 anonim válasza:
Nalunk is egyszer megvertek egy gyereket ugy higy lila lett a feje😮és tanárt jellett hivni
29/30 anonim válasza:
Örülj hogy nem lelki bántalmad van
Az rosszabb
30/30 anonim válasza:
Az én o.társam 1.-be egy hye gyerek neki csapta a szekrénynek és most is megvan a nyoma,hívták a rendőrséget de semmi.
Egyszer egy csajnak kitörte a lábát és eltörőtt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!