A ti sulitokban milyen klikkek alakultak ki? És ezek, ogy viszonyulnak egymáshoz?
Már nem járok suliba, de gimiben nálunk is voltak klikkek.
Voltak a csendes jótanulók, a menők, a kockák, az idióták (ennek voltam én is a tagja) és voltak a "többiek". Igaz, hogy klikkekbe verődtünk, de mindenki mindenkivel jól kijött, nem voltak utálkozások, csúfolódások. Ha két ember nem túlzottan szerette egymást, akkor simán kerülték egymást és nem beszélgettek.
Már én is elballagtam a gimiből, de nálunk 4 nagyobb klikk lett: a menő fiúk, a menő lányok, a nem menő fiúk és a nem menő lányok- én ide tartoztam. Meg a barátnőm, aki kilógott mindenhonnan, mondjuk nem véletlenül :D Igazából léteztünk egymás mellett, nem sok volt a kommunikáció a klikkek között.
Egyetemen a csoportban 2 részre oszlott a csapat: akik isznak (persze nem a hányjunk és fetrengjünk benne kategória)- és ezért minden jó buliban benne vannak, és a nem isznak- akik ezért csomó mindenből kimaradtak, meg legtöbbször az utolsó busszal hazamentek. Ettől függetlenül mindenki szereti a másikat, és jól elvan mindenki mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!