Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viszonyulnak a brazilok...

Hogyan viszonyulnak a brazilok es a tobbi del-amerikai orszagok a magyarokhoz?

Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:

A legtöbbje azt sem tudja hol van földrajzilag Magyarország, talán a Finnekhez tudnám magamat hasonlítani, meg a Románokhoz, ugyanis őket sem ismerik, ha elmész és kérdezik honnét vagy, jól meglepődnek mert nem tudják merrefelé élünk .

Nekik talán még Olaszország, ami mond valamit, de leginkább csak a saját földrészükön tájékozottak, és Amerikát is úgy ismeri a legtöbbje mint mi Oroszországot.

Mexikóban ismerik valamennyire a magyarokat a fűszerek révén.

2014. júl. 29. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem pont ugy mint a magyarok szamoahoz es togohoz. a tobbseg azt sem tudja hol van. en eltem boliviaban es peruban 2 evet, es meg legalabb 3 kornyekbeli orszagban jartam, de az atlagember nem tudta elkepzelni sem, hogy hol lehet magyarorszag. puskas ocsivel es a palacsintaval azonositottak az orszagot. meg az sem segitett nekik behatarolni az orszag foldrajzi helyzetet ha elmondtam kik a szomszedaink.
2014. júl. 29. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:

De ok meg iskolaba sem tanuljak nagyjabol hogy hol milyen orszagok vanak a foldon ugy mint mi hogy ezeket nem tudjak?

Vagy ezek oket nem erdekli?

2014. júl. 30. 01:16
 4/4 anonim válasza:

Nem épp Dél-Amerika, de Hawaii-n elég sokan kérdezték, hogy honnan jöttem. Mikor Magyarországot mondtam, kb. 80%-ban tudták, hogy a fővárosa Budapest. Nagyon meglepett, mikor (szinte) pontosan a világ másik felén vannak.

Tanulják is meg nem is, de gondolj bele, nekünk azért könnyebb dolgunk van... például megjegyezzük, hogy Észak-Amerika = USA + Kanada. Az államokat meg az európaiak sem tudják már. Európában jóval több kisebb ország van, ezeket nehezebb megtanulni és elhelyezni. Mondjuk ez a Hawaii dolog nagyon meglepett.

2014. júl. 30. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!