Minden ami Amerikai azt szeretik az emberek, és tuti siker lesz?
Figyelt kérdés
iPhone, Facebook, Starbucks, McDonalds, Burger King, Coca Cola...
Ezeket a márkákat mindenki ismeri, és majdnem ennyien szeretik!
Minden ami amerikai az tuti siker egy európainak?
2014. júl. 23. 07:19
1/6 anonim válasza:
Meg a távol-keletiek: jóga, meditáció, feng-shui és a többi. Valamint a Kékszakállú herceg vára, az Öreg halász és a tenger, az Avignoni kisasszonyok, amik ugyan művészeti-szellemi alkotások, de nem Amerikából származnak. Az általad említett kereskedelmi-üzleti márkák mögött rengeteg nem-amerikai szellemi intenzitás is van.
2/6 anonim válasza:
A pankráció, baseball, amerikai football meg nem lett siker, a pizza, gyros, vodka meg nem amerikai.
3/6 anonim válasza:
Bár a zÖreg halász eléggé amerikaji! :-)
4/6 anonim válasza:
Rengeteg olyan amerikai dolog van, mait nem szeretnek és nem is hallasz róluk emiatt. Ezek jó termékek, jó marketinggel.
5/6 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, akik mindenféle egyebeket soroltak a feng shuitól a thai masszázsig. Én nem vágyom iPhone-ra, nem szeretem a Burger Kinget, és nem jártam még sose Starbucksban. Nem hiszem, hogy ezeknek a termékeknek a népszerűsége azzal lenne magyarázható, hogy honnan jött. maximum csak olyan értelemben, hogy Amerikában a vállalatoknak több pénzük van reklámra. A Csepel kerékpár vagy a Tisza cipő reklámjában sosem fog Brotney, Christina Aquilera és Pink Queen-zenére táncolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!