Az USA-ban az államok minden amerikai államhoz ugyanúgy viszonyulnak? Nagyobb a kötelék pl. Texas és Oklahoma között, mint Kalifornia és New York állam között?
Az érdekel elsősorban ,hogy vannak-e az államok között viták,rivalizálások.
Ha van,akkor mely államok között nincs úgymond "baráti" kötelék?
Egy tavalyi felmeres alapjan a legtobb amcsi utalja Californiat. Foleg a republikanusok ;)
Az utalat-lista vegen kullog ugyanugy New York es N. Jersey.
Azt megertem miert nem szeretik a keleti parti allamokat, de hogy Calit? Szerintem a legtobben csak irigykednek Cali fantasztikus idojarasara, a homokos tengerpartokra, a 360 napra amikor sut a nap es joido van, meg a szorfos bikini babakra :)
Termeszetesn szomszedos allamok kozott szorosabb a kotelek, marcsak a kozelseg miatt is, illetve import/export az ilyenek kozott egyszerubb/olcsobb, mint pl. a californiai epret elvinni NY-ba.
Alapvetoen nehez viszont objektiv kepet festeni errol, mert hatalmas az orszag, rengeteg szempontot lehetne/kellene figyelembe venni, hogy megertsuk mi is folyik az allamok kozott.
Amirol szemelyes tapasztalatom van az az, hogy a californiaiakat tenyleg sok mas allamban nem szeretik. (ennek szerintem elsosorban politikai indittatasai vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!