Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol él több magyar?

Hol él több magyar?

Figyelt kérdés
Kanada/Ontario/Toronto vagy USA/Kalifornia/Los Angeles???

2012. júl. 26. 01:26
 1/8 anonim válasza:
100%
Toronymagasan Toronto. Bar ott nem mindenki Magyar akinek Magyar utlevele van... :)
2012. júl. 26. 08:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Erre szerintme senki nem fog tudni adni biztos választ. Viszont az tudom hogy LA-ban nagyon összetartó magyar közösség van. Rendszeres összejárnak, van foci csapatuk (legalábbos pár éve még volt, gondolom még mindig van).
2012. júl. 26. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:

L.A. és San Francisco környékén rengeteg magyar van és nagyon összetartó közösséget alkotnak.

2-nak igaza van,még focicsapatok is vannak és magyar kupa!

Tavaly Vegasban rendezték meg a kupát és benne is volt az egyik sportújságban a győztes magyar csapat! (köztük egyik haverom is :))

2012. júl. 28. 22:30
 4/8 anonim válasza:

Hát... Inkább azt mondanám, hogy magyar állampolgárok élnek többen Kanadában, mint az USA-ban. :-))))

Kanadában rengeteg a magyar állampolgár - ebből úgy 75-80%-ot romák teszik ki, de a legalja. Ontario bűnözőváros lett az elmúlt pár évben. Los Angelesben nem tudom, milyen arányban élnek magyarok.

2012. szept. 12. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Olyan város hogy Ontario szerintem nem létezik.

Amúgy úgy tudom hogy a romák nagy részét már hazaküldték onnan mert a Kanadaiak is utálják már őket...

Amúgy nem hiszem hogy Toronto vagy ahogy te írtad ONTARIO

annyira veszélyes lenne mert minden évben Toronto nyeri el az Észak-Amerika legbiztonságosabb városa címet.és a 4-ik legélhetőbb város az egész világon.

2012. szept. 12. 13:24
 6/8 anonim válasza:

Előző vagyok :D

Nem tudom hol olvashattad ezt, én már rengeteg hasonló cikket olvastam Kanadáról, de olyat, hogy Toronto a legbiztonságosabb város még nem olvastam. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt hogy nincs igazad. Nekem személyes ismerőseim élnek kinn Kanadában, és ők mondtak egy pár esetet, ezekből pedig azt vettem ki hogy egész Ontario tele van romákkal, de a legaljával. Az évek során több tíz ezer roma vándorolt ki, na most azokból úgy pár százat biztosan hazaküldtek, de jó páran még így is maradtak. Egyébként meg a kinn élő romákból is csak azokat küldik haza akik embercsempészetet; (értsd: kifizették xy-nak a repjegyet, aztán miután Kanadába jött, elvették és felélték a segélyeit, őt meg pincében csicskáztatták), csekkezést; (gyerekeket lefizettek, hogy szedjenek ki a postaládából nagy összegű csekkeket, ők azt beváltották a bankokban, és erre rájöttek a bankok, utána mentek a dutyiba, és kitoloncolták őket) és egyéb bűncselekményt követtek el.

2012. szept. 14. 10:50
 7/8 anonim válasza:
Tudtommal meg Ontario egy megye, ahol több város is van. A romák egész Ontariót ellepték, így Torontóban, Missisaugában és még egy pár helyen vannak még a romáinkból ;-)
2012. szept. 14. 10:52
 8/8 A kérdező kommentje:

ONTARIO egy TARTOMÁNY de mindegy...

Voltál te már egyáltalán Kanadában ????

2012. szept. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!