Egyik tanárom azt akarja, hogy kibukjak érettségi előtt, mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Matematika tantárgyról van szó. Két hónap múlva itt az érettségi, és teljesen rám szállt a tanárom. Minden más tantárgyból jó vagyok, 4-es 5-ös, viszont a matek sosem ment de egy hármas minden évben megvolt. Most új tanár jött idén , aki valamiért gyűlöl engem, és most bukásra állok. Ordítozik velem, beír órai munka egyeseket miközben csinálom a feladatot, nem javít ki feladatokat a dolgozatomban, és amikor megkérdezem ,hogy miért nem javította ki akkor azt mondja , hogy én utólag írtam rá a jó megoldást miután kiosztotta. Teljesen tehetetlen vagyok. Igazgatót is meggyőzte arról , hogy én kezelhetetlen vagyok, de rajta kívül egyik tanárnak sincs velem problémája. Nagyon sok munkám van már abban, hogy jól sikerüljenek az érettségieim , de ha megbukok matekból akkor ugrott az egész. Mégis mit tudok tenni?2015. márc. 19. 21:01
2/10 anonim válasza:
van telefonod, nem - lefotózod a dolgozatot, mielőtt beadod, felveszed, hogy ordítozik veled
és teszel egy osztályozóvizsgát matekból
3/10 A kérdező kommentje:
A telefonról annyit , hogy amint elővenném elvenné, mert hát házirendben is benne van, hogy táskában lehet csak.
2015. márc. 19. 21:07
5/10 anonim válasza:
Szomorú,én tanulom a matekot,de ezt hiába mondanám a tanárnak semmit nem hisz el,ezért bevág nekem egy 2-st
6/10 A kérdező kommentje:
Az ordítozás az amúgy legális a sulinkban itt , az igazgató is műveli, de nem is az ordítozás zavar, hanem csak az ,hogy megfog buktatni.
2015. márc. 19. 21:11
8/10 Tom Benko válasza:
Esősorban a mobiltelefonos rögzítéseket felejtsd el,mert csúnyán visszaüthet - vannak ugyanis személyiségi jogok is. Sokkal inkább érdemes rámenni,hogy a többi tanár (akiknél lényegesen jobban állsz, és állítólag semmi bajuk veled) véleményezzen téged. A legjobb pedig a független vizsgabizottság kérése, csak vigyázz, mert ez is kétélű fegyver. Ha elbukod, eléggé el is lehetetleníted magad.
9/10 anonim válasza:
Szólj neki bátran,ne légy puhány
10/10 anonim válasza:
Akkor muszáj az igazgató feletteseihez fordulni. Beszéld meg a szüleiddel.
Talán az még működne, ha utolsó esélyként a szüleid nyolcszemközt leülnének az igazgatóval és az ügyben érintett tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!