Mit tegyek ha nem enged át?
Tudom nem ide tartozik a kérdés,de gondoltam itt sokan fordulnak meg:
A történetem a következő: Éppen járok egy fizetős tanfolyamra és már csak pár hónap van a végéből.Az elejétől kezdve ellenszenvesek voltunk egymásnak a tanárral és érzékelhetően próbálta a "gyenge" láncszemeket,mint engem meggyötörni, hogy maguktól hagyják el az osztályt(értem ez alatt csak minket kérdezett ki és azt elég alpári, lenéző stílusban tette emelt hangon).
Mivel ez hétvégén van az órán többször ásítok mert fáradt vagyok ilyenkor hangosan közli az osztállyal na xy már megint ásít(később rákérdeztem és azt mondta tudja hogy azért ásítok mert unom az óráit?!).
Persze a végén addig húzott engem amíg kiálltam magamért, de ez nagy hiba volt, mert most húzza a száját hogy a szakdolgozatom konzulense legyen e és állandóan szóvá teszi,hogy nem kéne vizsgáznom, meg hogy ő nem adja a nevét ahhoz, hogy engem tanított.
Kérdésem az lenne ki milyen taktikát alkalmazott, hogy a tanár jobban megkedvelje és vizsgánál hogy lehetne azt kikerülni, hogy kiszúrjon velem?
Esetleg kinek milyen tapasztalata volt kötözködő tanár terén és azt hogy oldotta meg?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
szeretném miért olyan a tanár amilyen és mi a módja annak, hogy az utálatát tompítsam"
Ezt honnan veszed hogy a tanár ,nem kedvel? mi az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!