Ocsmány alakkal, és arc-al van esélyem az osztályban a fiúknál?
Ha az eredeti kérdésre kell válaszolni akkor szerintem sincs. De most, hogy több mindent írtál magadról, úgy gondolom van.
A nagyon fehér bőrhöz elsősorban egy fekete vagy vörös haj áll jól, ha szőke hajad van megértem, hogy sápadtnak tűnsz. Arcodon egy kis sminkkel sokat tudsz dobni, akár csak a többi lány.
Aztán ott az első benyomás, szóval ha smink nélkül látna egy későbbi fiúd, akkor is arra a lányra asszociálna akit először meglátott.
gondolom olyan 14 körül lehetsz. talán majd szeptembertől fogsz új suliba is menni. mondd csak kedves kérdező: csak dugni akarsz vagy komoly kapcsolatot keresel? csak mert a 14 év körüli srácok nagy része csak dugni akar. ezzel csak az a gond, hogy ebbe nagyot fog valamelyikőtök koppanni.
Elégszer láttam már ilyet. Nem véletlen mondom, hogy HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK!
(mondjuk ha ingyenk***át akarsz nevelni magadból, meg állandó stresszben élni pár ember miatt, akkor hajrá csináld csak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!