Általános iskolások! Az osztályban nálatok is kialakultak a menők és a kevésbé menők (lúzerek) csoportja?
én is hetedikes vagyok :)
nálunk is vannak menők és lúzerek de a nagyobb része a menő:DDD
lúzerből csak 2 van:D de igazából nálunk 3 csoport van...
a menők, az átlagosak és a lúzerek:)
Én is hetedikes vagyok
És nálunk is igy van
2000-2008-ig voltam általános iskolás, akkoriban is volt halványan egy kis csoportosulás, pl. jobban tanulók, kevésbé tanulók, szerencsére akkoriban nem volt ekkora lenézés, pasizásezerrel, szelfizés, hatalmas pasizás. Leginkább már középsuliban volt ez a csoportosulás: voltak a hangosan kajabálva beszélők, akik valami oknál fogva többnek érezték magukat, voltak a csendesebbek, voltak páran, akik a trendiségnek hódoltak, kitudja még, hogy hány ilyen klikk volt.
Az viszont száz, hogy most az OKJ-s képzésen egyáltalán nincs ilyen, persze vannak, akik dekoratívabbak, kicsit elszállva érzik magukat, de ugyanúgy lehet velük beszélni, mint bárki mással, nincs ekkora klikkesedés. A munka világában meg még ennyi lenézés sem lesz, szóval ez egy normális jelenség a suliban, ne aggódj :) Mindenki túlesett ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!