Ilyenkor most mit lehet tenni? 17 éves lány vagyok és van egy fiú az osztályban aki egy hete elég érdekesen viselkedik.
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy hete elkezdett "fogdosni" és hiába mondom, hogy hagyjon ez nem mindig jön össze.. békés ember vagyok..meg minden .. de ez nekem nagyon nem tetszik.. én nem szeretnék árulkodni meg semmi ilyen, mit tehetnék, hogy leszálljon rólam? Nagyon kerülöm így már ritkán csesztet.. de ez is már idegel2015. márc. 4. 18:16
1/3 anonim válasza:
Pofozd meg. Egyébként pedig az nem árulkodás, ha szólsz az osztályfőnöknek, vagy az igazgatónak.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt próbáltam én is barátnőm is..őt is zaklatja és lefogja a kezünk.. nyilván erősebb sajnos
amúgy köszönöm a választ
2015. márc. 4. 18:27
3/3 anonim válasza:
Akkor rúgd tökön ha lefogja a kezed. Nehogy hagyd már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!