Az elgondolkodtató hogy az osztálytársaim a tavaszi szünetben osztálykirándulást szerveznek és nem is szólnak nekem? Persze úgyis megtudom, netes világban élünk. Szóba kéne ezt hoznom később hogy miért nem hívtak meg?
Ez nem „hivatalos” az iskola által szervezett osztálykirándulás, ez csak egy spontán dolog, de az osztályfőnök is ott van, meg egy másik tanár is, szóval mégse csak annyi hogy páran összeállnak és mennek.
Azt nem tudom végül ki megy ki nem megy, de azt tudom hogy egy darab ember van akinek nem is szóltak: én.
Szólnom kéne később hogy azért illett volna meghívni (tán ezért hívják osztálykirándulásnak…).
Elmenni úgyse mentem volna, de sértő hogy a hátam mögött szerveznek programot. Formálisan hívjanak meg, és szépen megköszönöm, nemet mondok és ennyi.
De azért ezt az udvariassági kört fussák már le. Vagy nem?
Nem kell ennyire sötéten látni a dolgokat. Azért nem hívtak meg, mert tudták, hogy úgyse mennél. Lehet hogy a csapat nagyobb része nem is tudja, hogy nem lettél meghívva, mert pl. egyvalaki szervezte. Velem is volt már olyan, hogy nem hívtak meg valahova, és olyan valaki aki egyébként kedvel engem. Azért nem hívott, mert már többször nem mentem arra a helyre, és ő ezt tudta.
Én csak akkor említeném meg a dolgot, ha a mostani alkalom tényleg érdekelt volna, mert valami egyéb körülmény miatt más, mint az előzőek. De akkor meg is indokolnám, hogy mi miatt érdekelt volna mégis. De ezt sem felháborodottan tenném, csak normálisan beszélgetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!