Valaki mondana egy jó, elgondolkodtató filmet?
Figyelt kérdés
tudjátok,amin napokig el tudok gondolkodni és átérzem az egész filmet.amiben lehet érezni azt az ürességet,amit a főszereplő érez a film alatt..egy kicsit depressziós filmre gondoltam..valaki tudna esetleg mondani?2014. aug. 13. 19:32
1/18 anonim válasza:
Ha jol tudom a cimet...felon az elitélt
börtönös film..
2/18 anonim válasza:
Hát nem depis, de mindenképp gondolkodtató, A békés harcos útja.
3/18 A kérdező kommentje:
jujj a börtönös filmeket nagyon szeretem köszi..
a másikat is mindenképp megnézem.:)
2014. aug. 13. 19:41
4/18 anonim válasza:
Oldboy. Ezt nézd meg ha már nagylány vagy
6/18 anonim válasza:
Stay (Maradj!) - 2005-ös, nagyon jó, depressziós, elgondolkodtató, spoilerveszélyes, úgyhogy ne olvass előre nagyon
Melancholia (Melankólia) - 2011
8/18 anonim válasza:
Donnie Darko. Máig nem tudom mi a francról szól a vége.
10/18 anonim válasza:
Harry Brown, Rekviem egy álomért, Dexter sorozat, és Nicolas cage filmje, A Rejtélyek szigete, nem annyira elgondolkodtató, de a vége nagyon idegesítő. Fogsz gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!