Tudnátok elgondolkodtató videókat mutatni?
Mint pl.: jútyub.com/watch?v=WfGMYdalClU
Élettel kapcsolatosakat, kritikát a szürke mindennapokra, a szerelemről, ilyesmi.
Ennek a témája a példa vidijéhez hasonló, tudományos, de szórakoztató stílusban :) Kicsit hosszú, de nagy kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VOMWz..
Ez is egy szemléletes megközelítése az olaj-problémának:
Filmeket tudok, bocsánat.
Ha érdekel a lista:
- Fight Club
- Mr. Nobody
- Felhő Atlasz
- Lucy
Ha lehámozod a körítést a történekekről, igencsak érdekes kérdéseket feszegetnek.
Köszönöm, de ilyen nonverbális féle alkotásokra gondoltam, szóval ami szöveg nélkül "mond többet minden szónál".
Régen amikor még volt puruttya (r.i.p.) ott láttam, ha jól emlékszem a vbk oldalon talán, ilyen elgondolkodtató vidiket, 0 szöveggel de annál több mondanivalóval.
Nem filmeket kértem.
Megkérdezném h miért nem lehet ezt felfogni, de aki erre értelmes választ tudna adni az érti a kérdést és nem írna hülyeségeket. Tabzs!!
nekem ez nagyon teszik, bár nem szerelemről szól, inkább megható, és talán elgondolkodtató is.
Serj Tankian videóklippek!
Harakiri,Sky is over,Empty walls,Saving us,Unthinking majority, stb !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!