Az egyik osztálytársam eltörte egy gyerek kezét, mivel én is ott voltam, engem is hibáztatnak, mit tegyek? .
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam egyik szüneten valahogy eltörte egy gyerek kezét, és mivel én is ott voltam, mivel szolgálatossági kötelességem teljesítettem, engem is és még négy társamat hibáztatnak, mivel ott voltunk... Küldtek behívót a szülőknek, és félek a büntetéstől, mert az iskolában az igazgatóságra is behívtak, azt mondták ennek következményei is lesznek, pedig én és a haverjaim csak dumáltunk mialatt a gyereknek eltörte a kezét az osztálytársam. A gyereket látásbl már tavalyról ismerem, és azt mondák ezért is hibás vagyok, mert ismerem és terrorizálom. Mit tegyek, mivel tudnék érvelni, hogy kibújjak (jogosan) a büntetés alól?2015. ápr. 3. 19:29
11/13 A kérdező kommentje:
Ezért amúgy kirúghatnak? Mármint azt aki csinálta?
2015. ápr. 4. 12:36
12/13 anonim válasza:
Ha baleset volt akkor nem, pláne, hogy ha körzetes. (Nem tudom általános iskolások vagytok-e.) Persze elmehet a gyerek "Közös megegyezés alapján", de ha a szülő nem akarja, akkor bepereli az iskolát, meg elmegy az ombudsmanhoz.
Te pedig kérdező tarts ki az igazság mellett. Direkt arra játszanak, hogy mivel még gyerek vagy ezért kiszedhetik belőled.
Ha 20-an állítják, hogy te voltál, akkor is az igazságot mond, vagyis, hogy nem te voltál.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Úgy lesz, nem hagyom magam :)
2015. ápr. 4. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!