Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A barátnőmet folyton bántják,...

A barátnőmet folyton bántják, már az öngyilkosság is megfordult a fejében, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm életét az osztálytársaink (javarészt a fiúk) nap mint nap megkeserítik és látom hogy lassan kezd megtörni.

Tudni kell róla, hogy ő később jött az osztályunkba, a fiúk akkor csak vele foglalkoztak, mint a kisgyerek a csillogó, új játékkal. Az egyik fiú reménytelenül beleesett, de amikor látta hogy a barátnőmet ő annyira nem érdekli (pedig nagyon is igen, csak ezt a lány nem mutatta ki) kitalálta azt hogy ő milyen egy ..., és azóta csak kínozza. És sajnos ebbe a barátai is csatlakoztak.

Kezdek aggódni érte, mert néhány hete vágásokat láttam a kezén, és amikor rákérdeztem, ő kitért a válasz elől.

Mit tegyek? Hogyan térítsem észhez, még mielőtt nem késő?

Kérlek, segítsetek!!!

2015. ápr. 2. 15:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Fogok is, de valahányszor szóba hozom a témát, eltereli a szót, vagy úgy tesz, mintha nem is hallotta volna amit mondtam. Viszont
2015. ápr. 2. 18:13
 12/26 A kérdező kommentje:

itt az ideje hogy komolyan beszélgessek vele. ez tényleg nem mehet így tovább.

(bocsi, az előző kommentemet hamarabb küldtem el)

2015. ápr. 2. 18:14
 13/26 anonim ***** válasza:
viszont mi?
2015. ápr. 2. 18:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát igen elkel vele,bár az öngyilkosság az nem ok nélkül gyülemlik fel az emberben
2015. ápr. 2. 18:16
 15/26 A kérdező kommentje:
leírtam, hogy hamarabb küldtem el az üzenetem véletlenül. a második a folytatása
2015. ápr. 2. 18:17
 16/26 anonim ***** válasza:
ez nemes dologra vall,kevés ember van aki valóban segíteni szeretne a másikon
2015. ápr. 2. 18:21
 17/26 anonim ***** válasza:
67%

Odamentek a fiúkhoz és beszéltek velük normálisan. Megkérdezitek mi a gond, miért ilyenek, megmondjátok, hogy félreértés volt, nem akart szemét lenni. Rendezzétek el a helyzetet, máshogy nem fog menni.

Ui.: Aki meg annak örül, hogy egy kislányt pár srác kínoz lelkileg, az egy nyomoronc.

2015. ápr. 2. 18:58
 18/26 A kérdező kommentje:

Velük nem lehet. Többször is megpróbáltam, de kiröhögtek. Nem veszik komolyan. És az a fiú, aki ezt kezdte, szintén észrevette a vágásokat, odament hozzá, és közölte hogy gusztustalan amit csinál, meg hogy találjon ki jobbat...

Igen, azután sírt egy sort.

Utolsó kommentelő, egyetértek veled az utóiratoddal kapcsolatban.

2015. ápr. 2. 19:04
 19/26 anonim ***** válasza:
20%

"Aki meg annak örül, hogy egy kislányt pár srác kínoz lelkileg, az egy nyomoronc."

Az a kislány önmaga kezdte a srácok lelki kínzását és szórakozott velük, had ne kelljen már sajnálnom, egye meg amit főzött.

2015. ápr. 2. 19:04
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
Nincs ennek a kislánynak egy nővére vagy bátyja, aki lerendezné ezeket a kis taknyosokat? De most komolyan? Vagy apja, nagybátyja? Nekem az unokaöcsém 15 éves (oké, hogy fiú, de bullying nem válogat),én úgy lerendezném az osztálytársait, ha így bánnának vele, hogy a szüleik sem ismernének rájuk. De nem is lenne erre szükség, mert a bátyám is elintézné, az tuti.:D
2015. ápr. 2. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!