A barátnőmet folyton bántják, már az öngyilkosság is megfordult a fejében, mit tegyek?
A barátnőm életét az osztálytársaink (javarészt a fiúk) nap mint nap megkeserítik és látom hogy lassan kezd megtörni.
Tudni kell róla, hogy ő később jött az osztályunkba, a fiúk akkor csak vele foglalkoztak, mint a kisgyerek a csillogó, új játékkal. Az egyik fiú reménytelenül beleesett, de amikor látta hogy a barátnőmet ő annyira nem érdekli (pedig nagyon is igen, csak ezt a lány nem mutatta ki) kitalálta azt hogy ő milyen egy ..., és azóta csak kínozza. És sajnos ebbe a barátai is csatlakoztak.
Kezdek aggódni érte, mert néhány hete vágásokat láttam a kezén, és amikor rákérdeztem, ő kitért a válasz elől.
Mit tegyek? Hogyan térítsem észhez, még mielőtt nem késő?
Kérlek, segítsetek!!!
itt az ideje hogy komolyan beszélgessek vele. ez tényleg nem mehet így tovább.
(bocsi, az előző kommentemet hamarabb küldtem el)
Odamentek a fiúkhoz és beszéltek velük normálisan. Megkérdezitek mi a gond, miért ilyenek, megmondjátok, hogy félreértés volt, nem akart szemét lenni. Rendezzétek el a helyzetet, máshogy nem fog menni.
Ui.: Aki meg annak örül, hogy egy kislányt pár srác kínoz lelkileg, az egy nyomoronc.
Velük nem lehet. Többször is megpróbáltam, de kiröhögtek. Nem veszik komolyan. És az a fiú, aki ezt kezdte, szintén észrevette a vágásokat, odament hozzá, és közölte hogy gusztustalan amit csinál, meg hogy találjon ki jobbat...
Igen, azután sírt egy sort.
Utolsó kommentelő, egyetértek veled az utóiratoddal kapcsolatban.
"Aki meg annak örül, hogy egy kislányt pár srác kínoz lelkileg, az egy nyomoronc."
Az a kislány önmaga kezdte a srácok lelki kínzását és szórakozott velük, had ne kelljen már sajnálnom, egye meg amit főzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!