Mit kéne tennem?
Az öngyilkosság sosem lesz megoldás. Nem azért élsz, hogy másnak megfelelj, hanem azért, hogy magadnak felelj meg. Senkinek sincs joga megmondani neked, hogy élned kell-e vagy sem.
A suliban ne foglalkozz azzal, hogy mit csinálnak azok a kis mitugrászok, nekem is mondták már, hogy akasszam fel magam vagy fulladjak meg. Köpni rájuk és kész. Ugyanezt tudnám anyádra is mondani ha mindig azt mondja neked,hogy nem vagy tökéletes, hogy csak hiba vagy akkor se hallgass rá. Nem egy hiba vagy hanem egy ember, akinek joga van élni és boldognak lenni. A vagdosás kapcsán szerintem jó lenne ha felkeresnél egy pszhihológust. Ha meg úgy alakul 18 éves korban lépj le. Ne hagyd, hogy tönkretegyenek
Sajnos pszichológushoz nem mehetek mert anyám szerint azzal rontanám a család hírnevèt :'D
Amúgy köszi a választ sokat segített.
Tudom hogy abba kéne hagynom csak már nem tudom.
A céljaimat pedig már fel adtam mert egyiknek sincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!