Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Az anyám azt mondta hogy csak egy hiba vagyok az életében és reméli hogy meghalok. Erre azt mondtam hogy akkor is ezt mond ha megölöm magam. Erre ő azt mondta hogy nem érdekli legalább kevesebb problémája lesz. Az apámat csak akkor érdeklem ha pénz kell neki. Az iskolában kiközösítenek és ott is sokan mondják hogy öljem meg magam. Meg kéne tennem?2015. márc. 21. 20:11
11/22 A kérdező kommentje:
Már kiskorom óta ilyen úgyhogy nagyjából már megszoktam. Régen rosszabb volt mert akkor még vert is. ( egyszer az iskolában lepofozott , megtépett utána megrugdosott )
2015. márc. 21. 20:48
12/22 anonim válasza:
hát én erre nem is tudok mit írni. :(
és amúgy mit szeretsz csinálni? :) csak érdeklődésképpen
13/22 A kérdező kommentje:
Nagyon semmit xd legtöbbször csak itthon ülök és zenét hallgatok.
2015. márc. 21. 20:57
15/22 A kérdező kommentje:
Aha :D
2015. márc. 21. 20:59
16/22 anonim válasza:
a kitaszított éveimben én is azt hallgattam, csak erre alapoztam :P
17/22 A kérdező kommentje:
:D
2015. márc. 21. 21:04
18/22 anonim válasza:
Szép kis család, világgá is mentem volna :D
19/22 anonim válasza:
Az enyém azt mondta, ha agyon csapot volna mikor születtem, mára már kiengedték volna a börtönből.
20/22 A kérdező kommentje:
xd
2015. márc. 22. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!