A barátnőmet folyton bántják, már az öngyilkosság is megfordult a fejében, mit tegyek?
A barátnőm életét az osztálytársaink (javarészt a fiúk) nap mint nap megkeserítik és látom hogy lassan kezd megtörni.
Tudni kell róla, hogy ő később jött az osztályunkba, a fiúk akkor csak vele foglalkoztak, mint a kisgyerek a csillogó, új játékkal. Az egyik fiú reménytelenül beleesett, de amikor látta hogy a barátnőmet ő annyira nem érdekli (pedig nagyon is igen, csak ezt a lány nem mutatta ki) kitalálta azt hogy ő milyen egy ..., és azóta csak kínozza. És sajnos ebbe a barátai is csatlakoztak.
Kezdek aggódni érte, mert néhány hete vágásokat láttam a kezén, és amikor rákérdeztem, ő kitért a válasz elől.
Mit tegyek? Hogyan térítsem észhez, még mielőtt nem késő?
Kérlek, segítsetek!!!
Szerintem te kicsit finoman fogalmaztál. Valószínűleg úgy volt, hogy a fiú kezdeményezett nála, mire a csaj meg elkezdte játszani az elérhetetlen királylányt. Ha így van, akkor meg is érdemli valamilyen szinten.
Ha meg vagdossa magát, akkor szimplán hülye. És ismered a mondást: Aki hülye .....
"Az egyik fiú reménytelenül beleesett, de amikor látta hogy a barátnőmet ő annyira nem érdekli (pedig nagyon is igen, csak ezt a lány nem mutatta ki)"
Megérdemli szenvedjen csak, és játsza továbbra is a királylányt. Szemétkedni könnyű a fiúkkal, végre egyszer visszanyalt a fagyi, így kell ezt csinálni, a srácoknak hatalmas pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!