Konfliktus az osztályfőnökkel?
Szerintem mond meg neki hogy hagyjon békén! Az ilyen nem normális tanár aki egy diákot baxtat mert nem bírja!
A Tanár feladata tanítani nem pár gyereket csesztetni mert nem bírja. Esetleg szólj otthon,ezért akár ki is vághatják! Miért megy át személyeskedésbe? sajnos vagy ilyen tanár biztos kinézett magának és amíg ide jársz nem fog rólad leszállni tegyél valamit! Szólj otthon szülöknek esetleg vedd fel videóra titokban vagy magát a hangot és mutasd meg. Valahol biztos van olyan szervezet ahol a diákokat védik. Még mikor suliba jártam engem is zaklatott egy tanár 19 évesen...
rohadjon meg! a tanári karban se túl népszerű, csak a hülye szentbeszéde miatt álnak még szóba vele páran...
És hiba volt anno megnyílnom felé mert azt is rám erőszakolta, és mikor mondok valmit a hátam mögött meg a tanári karban elmondja ez a dagadt lotyó
Mai Sztori reggel elaludtam a második órára pont beértem ö nem volt ott csak két osztálytársam négyen vagyunk egyébként, és szokásához híven most is elpofázta az első órát szerencsére legalább nem kellet pótolnom, aztán bejött agyonsminkelve full vigyorgó pofával aztán 30perc múlva féltünt neki hogy ott vagyok szünetbe kérdőre vont válaszoltam illedelmesen
Aztán a lényeg új anyagot vettünk, és mindenkitől megkérdezte hogy képes lenne-e füzet nélkül megoldani a táblán én azt feletem hogy talán erre le ált puffogni hogy értem azt hogy talán én mondtam hogy lehet sikerülne de hiba is valószínűleg lenne benne.
Erre ki hív a táblához és teljesen érthetetlenül magyarázott és közben flegman pófázott...
És ez úgy felidegesített meg az okoskodó oszt. társam is hogy... kész
szóval ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!