Naa és ezeket a dolgokat h kezeljem?
Na, szóval járunk judora és a tanárt úgy hívják h Sziszi. Ma mikor voltak ilyen gurulások véletlenül nem mentem ki s szőnyeg végéig es az egyik társam nekem jött egy picit. A tanár odahívott s mondta :
- Heni, mondtam neked h mindig menj ki a szélére!! (de ezt már PICIT mérgesebben)
Én bólintottam és csináltam egy „lájk" jelet h oké.
Ő erre visszahívott és mondta de ezt már tényleg mérgesen:
-többet ne csinálj ilyet mert mi nem vagyunk ilyen kapcsolatban h mutass nekem azt szia!!
Próbálj több tiszteletet mutatni!
-rendben.
-NEM rendben hanem igen.
Naa erre mar nagyon mérges voltam s elmentem. Visszamentünk a suliba és az utcán megkérdeztem egy másik tanárt (aki elkísért minket a judora) h mi baja volt a „rendben" szóval.
-háát nem tudom Heni de azt amit a tanár mond azt muszáj megcsinálni.
Na mondom hogy..........! Ja és azt elfelejtettem h mikor beszéltem a Sziszivel azt is mondta h :-
Ide figyelj mert szemkontaktust akarok veled tartani!
De hát EMBER csak hátra néztem h ne jöjjenek nekem. Hát már azt sem szabad???
Na ezt h kezeljem?!? Utálom azt a tanárt és ez már nem az első alkalom!!!
Sajnos nem lehet mert mindegyik suliba járnak judora! :( ezt kötelező....... De amúgy tényleg az mert sokan azért lépnek ki onnan (akik még sulin kívül is járnak oda) mert a lányokat fogdossa! Szörnyű h ilyen emberek is vannak!
:(
A rendben egy lekezelő válasz. Sokáig én is használtam, mint sok fiatal, amíg nem tudtam.
Mást nem tehetsz, fogadd el, ne sértődj meg.
18/F
Tényleg azt hiszed, hogy irigyel vagy utál? :D
Mégis ide jösz felháborodni.
Erről még én se.
Mondjuk valaki meg a magázást tartja bunkóságnak, mert őt önözni kell. Én személy szerint a "teccikelést" is gyűlölöm, meg még sok hülye udvariassági formát. Az angolok csinálják jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!