Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 21 évesen képes leszek szakköz...

21 évesen képes leszek szakközépben dolgozni?

Figyelt kérdés
Most vagyok végzős, és munkát ajánlottak egy szakközépben. Nem tudom vállaljam el vagy sem... Nem tudom, hogy mit szólnának hozzám a diákok, el tudnának-e fogadni, tanárként tisztelni?
2015. márc. 25. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vállald el bátran. Ki tudja, mennyire lesznek még ilyen ajánlataid.

Inkább csak 14-15 évesek vagy 17-18 évesek tanításáról van szó?

2015. márc. 28. 16:20
 12/15 A kérdező kommentje:
17-18 éveseket
2015. márc. 28. 21:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor is érdemes elvállalni. A puding próbája, hogy megkóstolják. Aztán vagy maradsz, vagy lelépsz, amint teheted.

Viccesen hangzik, de még az is lehet, hogy így ismered meg a későbbi feleségedet.

2015. márc. 29. 12:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként az előzőnek teljesen igaza van, ha adódik a lehetőség, akkor le kell rá csapni! Tanári állást is kihalás útján lehet találni. Nem is az elrettentés volt a célom nekem sem, csak a nehézségekre akartalak figyelmeztetni.
2015. márc. 29. 12:54
 15/15 A kérdező kommentje:

lány vagyok :)

Nagy kihívás, mivel lassan illeszkedem be, és inkább csendes, visszahúzódónak mondanám magam. Persze meg tudom találni a közös hangot az emberekkel, de nekem ahhoz kell egy kis idő. Köszönöm a sok tanácsot, még gondolkodom picit :)

2015. márc. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!