Ti nem unjátok az iskolások panaszkodását hogy milyen nehéz életük van? Mi lesz velük ha dolgozni kell?
Mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb.
Annak idején én is sírtam a suli miatt; most már szívesen visszamennék :)
Nyáron dolgoztam (10-16 órát, feketén), és több időm volt, mint most, sőt a munka se volt bonyolult (árufeltöltés). Szívesen végeznék fizikai munkàt, csak sajnos lányokat ritkán vesznek fel. Biztos mások is vannak, akiknek az iskola nem a műfajuk, csak hát muszáj, ha akarunk valamit. Szívesebben tanulnék, ha nem lenne állandó feleltetés, +szadizás a tanárok és diákok részéről.
19/L
Kérdező, hány éves vagy??? 20-30 éve még könnyebb volt, sőt 10 éve.
Én tudom, mert iskolába járok és baromira nem egyszerű.
Ha nem hiszed csinálj végig a mai világban 1 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem zavar, mert én is nyafogtam, aztán szépen rájöttem...
Előző, elhiszem, hogy ez más világ az iskolában, de a munkahelyeken is. Manapság már nincs teljes foglalkoztatottság és láblógatás. Úgy vágják ki az embert mint a szél, a törvénytelenségekről nem is beszélve: pl. nem kiadott szabadságok, csúszás a fizetéssel (egy ismerősöm már a 2. hónapja nem kapott fizetést), trükközés a bejelentéssel, hivatalosan minimálbért fizetnek, örülhetsz ha megkapod zsebbe...
Hát így utólag visszagondolva mi is sírtunk általános suliban, szakközépben, aztán az egyetemhez képest malmozás volt az egész.
De amúgy meg változó ez is, van aki naponta jár sport edzésekre, tanul és egész nap suliban van, cserébe később a tanulás miatt több esélye van egy jobban fizető szakmát tanulni, és felnőtt korára jól kereső állása lesz, amibe nem hal bele.
Meg hát azért egyes agyonsajnált koszos gyárakban is nagyjából egy amőba értelmi szintje kell hogy el tudd végezni a dolgod, másrészt a legtöbben azért nem ok nélkül jutnak oda ahova.
Meg amúgy is a gyerek arra vár hogy felnőjön a felnőtt meg gyerek akar lenni, ez már csak így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!