Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gáz vagy igaza van a tanárnak...

Gáz vagy igaza van a tanárnak ha azt mondja tanuljunk amit szeretnénk de egyet jegyezzünk meg: tűnjünk el ebből az országból?

Figyelt kérdés

Osztályfőnököm of órán mondja: ki szakmát tanul ki egyetemre megy kiből orvos lesz kiből asztalos. Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy mindegy mit is teszünk csak húzzunk el innen, és ne itt képzeljük el a jövőnket. Hozzáteszi, ha fiatal lenne (60 felett nem az) ő is elhúzna innen és eszébe se jutna itt családot alapítani.

A szüleim kb ugyanezt mondják. Van egy rokonunk Kanadában él, már dolgoztam kint Kananában egy nyáron és várnak vissza. Ha sikerül oda megyek egyetemre, és ha kijártam ott az egyetemet az borítékolható hogy vissza se jövök ide többet.

2015. márc. 13. 11:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Na végre először bedőltem a kérdésednek és válaszoltam. Tudsz azért néha értelmes kérdéseket is feszegetni, csak azt nem értem mit vársz. Itthon csak vécésnéni lehetsz 16 centis farokkal.
2015. márc. 13. 17:43
 22/40 anonim ***** válasza:
75%

"gen kb erről szólt a kérdésem.

Aki olyan hülye hogy a szarban tapod mikor arrébb virágzó rét van, na az tapodjon csak a szarban és fulladjon bele.

"Bibibííí megyek Kanadába ti meg dögöljetek meg itthon""

Nincs több krédésem, legalább kevesebb fogyatékos marad idehaza.

Megjegyzés: (bár szerintem neked nehéz lesz felfogni): attól, mert valaki nem lép le, még nem lesz Orbánék s..ggnyalója. De tudom, neked ezt nehéz megértened, nem is várom el, hogy felfogd.

2015. márc. 14. 01:30
 23/40 anonim ***** válasza:
73%

"Igaz egy tanult (és reményeim szerint) egyetemet végzett 2 nyelvet (per pillanat kettőt!) anyanyelvi szinten beszélő fiatal minek is az országnak..."

Ha te egyetemet végeztél, akkor én a Harwardon vagyok professzor.

De ha mégis sikerült a szülők pénzén nagy nehezen egy büfészakot elvégezned, az sem jelenti azt, hogy értelmes emebr vagy. Nem mindig előfeltétele a diplomának az intelligencia. Láttam én már olyan diplomásokat, akiknek érettségit sem szabadott volna adni, nem hogy diplomát.

2015. márc. 14. 01:33
 24/40 anonim ***** válasza:
65%

"Ha te egyetemet végeztél, akkor én a Harwardon vagyok professzor."

Szövegértés uram! A kérdező, csak egy kis gimnazista takony. Én a két nyelv anyanyelvi ismeretét is csak úgy nézem ki belőle, ha valamelyik rokona sváb.

2015. márc. 14. 02:40
 25/40 Petya Atya ***** válasza:
53%

Nem ártana helyretenni pár dolgot.

Nem attól lesz valaki Orbán pulikutyája, mert csak a pénzt hajszolja mindenek felett, és nem is attól, mert szeret a hazájában élni.

Leszögezném: nem vagyok "mélymagyar", sőt, kifejezetten távol áll tőlem az a nacionalista világnézet.

Az is igaz, hogy nem ez a legdicsőbb időszaka országunknak. Kár lenne tagadni, így van.

De ettől még szeretek itt élni. Sokaknak ez az ország egy virágzó rét. Attól, mert a virágokon nem dollár terem, attól az még nem lesz szаr. Te csak egyetlen szempontot vettél figyelembe: az átlagkeresetet. Tudod, nagyon sok más szempont is van, csak úgy látom, te leragadtál eme korlátolt, anyagias nézőpontnál.

Lehet, hogy nem keresek milliókat, de nem is nyomorgok. Szeretek itt élni. Ez az otthonom, ahová sok kellemes emlék köt, itt élnek a barátaim, van egy csodálatos barátnőm, akinek szintén ez a hazája. Egy olyan országban élek, ahol rengeteg szépség és csoda van. Egy valódi virágzó rét. Csak ki kell nyitni a szemed. Behunyt szemmel nézve a legvirágzóbb réten sem látod meg a virágokat.

Tény, hogy országunk vezetése jobb lenne, ha örökre eltűnne. De ettől szаr lenne az ország, és mindenkinek el kéne vándorolni?

A németeknek meg nem is olyan rég egy Hitlerük volt, mégsem szаrozza senki Németországot.

2015. márc. 14. 03:22
 26/40 A kérdező kommentje:

Simonkám te gyógymikulás, előbb olvasni tanulj meg!

Nem végeztem semmiféle egyetemet. Gimis vagyok.

Le van írva el kéne olvasni és értelmezni mielőtt hozzáböfögsz valamit.

Simon Belmont nevű felhasználó válasza:

2015. márc. 14. 09:12
 27/40 anonim ***** válasza:
54%
Menjél akkor Kanadába, vissza se gyere. (Nem, nem irigykedés, én is mehetnék külföldre) És szégyelld el magad!
2015. márc. 15. 19:08
 28/40 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező egyébként a frusztrált, bunkó, liberális panelproli mintapéldánya... :-D Lefogadom, hogy egy hatalmas nagy nulla, akinek a külföld jelenti az egyetlen kitörési lehetőséget, mert itthon mehetre a sorra operátornak, kint is de ott már tud arcoskodni, hogy ő Kánádában dolgozik. A proli, az kintis proli marad. :-D
2015. márc. 15. 19:27
 29/40 A kérdező kommentje:

Ahoyg írtam: szívesen leszek bevándorló, tőlem akár PROLI is (bár prolik már nincsenek de ez most mindegy).

Szóval tele zsebbel jó fizetéssel szívesen leszek egy bunkó proli.

Míg itthon minimálbéres vagy állástalan, vagy 47.000-es közmunkás PROLIKKAL van tele minden.

Hát akkor nem jobb külföldön? Kuytából nem lesz szalonna, de legalább szebb ólam lesz, míg nektek itthon egy rohadó szar.

2015. márc. 15. 20:39
 30/40 A kérdező kommentje:

Össze- vissza szégyellem magam! Szégyenebne valósággal elsüllyedek!

És szégyelld el magad!

2015. márc. 15. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!