Az egyik osztálytársam odament a tanárhoz szerelmet vallani, és mi hátulról kicikiztük őt. Gonoszok voltunk vele? Túlmentünk egy határon? Elnézést kellene kérnünk?
Hány évesek vagytok, 12? Agyilag kb. ezen a szinten.
Majd olvassátok el a bejegyzést, ha legalább harmincasok lesztek.
Uhh ez biztos nagyon komoly szerelem lesz. Érzem a zsigereimben. Mi az hogy szerelmet vall a TANÁRNAK?!!! Te jóságos ég!!! Na jó tuti hogy viccből csinálta vagy valami fogadásból vagy mittomén, legalábbis remélem. Vagy ha igaziból akkor szellemi fogyi a gyerek nem tok mit mondani. Hihetetlen milyen gáz dolgokat képesek csinálni a fiatalok mert ha a gyerek azt hitte vicces hatalmasat tévedett. Na és hogy szerencsétlen tanár (remélem legalább házas) hogy fog később gondolni a gyerekre az már egy másik sztori lenn
Én ezt mondanám neki. Nincs miért bocsánatot kérned. Ilyen ultra gáz gyerekkel szerimzem szóba se álljatok. Hány évesek vagytok, 3? Mert én az ovóbácsinak annyi idősen "vallottam szerelmet..."
Egészségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!