Gimisek! Hogyan kezelnétek azt, ha az egyik osztálytársatok leszbikus lenne?
Vagy mi a véleményetek erről?
Az illető nem henceg vele, tulajdonképpen nem is látszik rajta.
Jha kedves utolsó, csak az nem jut el az agyadig, hogy intelligens ember nem csinálja azt, hogy más képébe dörgöli, hogy bibibi, én hetero vagy.
A kevésbé értelmes emberekben meg, pláne iskolában felmerülhet, hogy úristen, testnevelés óra előtt és után együtt öltzünk és mi vna ha néz, mi vnan ha... Nem hiszem, hogy folytatnom kell, ilyen emberek mindenhol vannak.
Mivel Én is ilyen helyzetben vagyok,ezért én azt tanácsolnám,hogy először azoknak mond el akikben a legjobban megbízol. Ha pedig mindenkinek elmondod,akkor a legrosszabbra is készülj fel.
Láttam,hogy két személy jelenleg vitatkozik. Én véleményem szerint az egyik legrosszabb,legkínzóbb dolog úgy élni,hogy rejtőzködnöd kell! Egyébként meg,én mindig elmondom a legjobb barátnőmnek,hogy melyik csaj miért tetszik és érdekes,ő nem veszi hencegésnek. És,hogy megmondjam,nem szoktam a lányokat bámulni. Milyen ostoba feltevés ez...sokkal szégyenlősebb vagyok,mint az átlag lányok. Nem azzal foglalkozom,hogy ki hogyan néz ki. De ez is elég nagy ostobaság. Semmivel nem látnék többet belőlük,mint amikor kimegyek a strandra,ebbe nem gondoltál bele? Na mindegy,hagyjuk is...
Kedves kérdező,mindenhez sok sikert kívánok!!!
Nálunk is van egy ilyen lány... nem sok változott azáltal, hogy kitudódott, csak pár srác esett pofára... :D Mondjuk én nem sokat tudok hozzá tenni, ritkán beszéltem vele.
-Tony-
Nem vagyok gimis,mert már idősebb vagyok(tavaly érettségiztem),és az első évben egy nagyon rosszindulatú lánynak(aki akkor állítólag a barátomnak mondta magát) elmondtam,hogy biszexuális vagyok.Na,onnantól kezdve ő fogta magát,és amikor hiányoztam(vagy nem tesiztem,fogalmam sincs) a tesiöltözőben fogta magát és nagyon csúnyán festette le a dolgot,ezért sokan kiközösítettek,megutáltak.De voltak,akik így is mellettem álltak,és aztán végül 12.félévkor,érettségis évben mindenki normálisan kezelt,elmentek azok,akik nem tudták felfogni,hogy ők nem kellenek nekem.:DD
Innen nézve nagyon vicces,hogy a heterók minimum 80%-a azt hiszi,hogy ő a sztár,ő a nyerő és hogy pont ő kellene nekem.Holott például a volt osztályomból SENKI(!) nem mozgatta meg a fantáziámat,sőt az egész iskolából nem,lévén,hogy akkor amúgy is elvakult voltak,mert barátnőm volt(2 éves kapcsolat),és amúgy sem tetszett senki.
Heteróra sosem mentem rá,mert tudom,hogy nincs esély náluk.Aki meg nem heteró,az úgyis mindig megtalált,és nem feltétlen az iskolából.
19/L-biszex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!