Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan osztálytársatok,...

Van olyan osztálytársatok, aki szürke kisegérnek látszott sokáig, aztán kiderült, hogy nem az?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Van.

Saját példámból kiindulva,szürke kisegerek azok, akik nehezebben barátkoznak,vagy más értékrend szerint élnek,ami nem elég"menő",vagy ütközik az adott közösség többségével.

Minekután nem passzol a közösséghez,meg sem ismerik őt,kap egy címkét.

Példának okáért én magam is kisegérnek számítottam,az említett okok miatt,nekem más az értékrendem,mást tartottam bulinak.

Most ott tartok hogy stabil párkapcsolatban élek,jégkorongozom,saját lábamon állok,ha nagy leszek történész/politológus leszek és élvezem az életet.

De ha megkérdeznéd még mindig egérke lennék pár osztálytárs szemében mert nem a legvadabb partikban nyomulok.Például.

2015. febr. 24. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Attól függ hány árnyalata van.
2015. febr. 24. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ezt meg hogy érted kérdező?
2015. febr. 24. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Sosem volt ilyen,de éppen most csodálkozok konkrétan el egy lány személyiségén.Képzeld el(...),hogy ez egy 20 éves lány,velem egy osztályba(OKJ-n) jár,és baromi jóba lettem vele.

Ez a lány egy nagyon színes egyéniség,nyugodt,kedves,őszinte,és nyitott.Ugyanakkor nagyon jól leplezi a félénkségét,é azt,hogy nincs önbizalma(mert amúgy nincs önbizalma).Vágyik egy kapcsolatra,de nincs és nem is volt még semmilyen kapcsolata,annak ellenére,hogy szerintem mindenki szép valakinek.

És ez a lány sokak szemébe látszódhat először egy szürke kisegérnek,olyannak,akit észre sem vesznek,de amúgy meg nagyon jó vele lenni,és ott tartok fél év után,hogy semmi pénzért nem akarom elveszteni!:) Nagyon jó barát szerintem.:DD

19/L

2015. febr. 24. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az elsőnek igaza van, de én most kifejezetten úgy értettem, hogy mások szemében. Én pl. ismerek olyan lányt, aki meg se mert szólalni órán, borzasztó izgulós volt, de egyik tanár meglepve látta, hogy milyen érdekes hobbijai vannak, milyen ruhákban jár a sulin kívül, milyen kreatív, máshol mennyire keresi a szereplést.
2015. febr. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!