Elegem van abból hogy folyton cseszegetnek a tanárok, mit tehetnék ellenük?
Figyelt kérdés
Már év eleje óta olyanokat mondogatnak nekem
" Akaszd fel magad ilyet nem tudni de ezt komolyan mondom! "
ez egy bonyolult matek példa volt műszaki órán
" Aztán hülye vagy b*zd+ hogy lenne ott az..., ovális egy alak vagy te "
" Én téged még nem hallottam x-t (vagyis engem) véleményt nyilvánitani" full lekezelő hangon ofi
és akinek nincs véleménye az egy söpörni való
Valóban csendes vagyok és mindig engem néznek ki a tanárok de ezért miért nem lehet megjegyzések nélkül leadni az anyagot és kész...
2015. febr. 24. 20:32
1/10 anonim válasza:
Azért ezek nagyon durva megjegyzések! Biztos, hogy nem túlzol egy picit akár ezekkel a megjegyzésekkel, akár pedig a Te viselkedéseddel kapcsolatban?
2/10 anonim válasza:
Elsőre kisit necces lessz amit ajánlani fogok de sztem egy próbát megér. Szóval viselkedj úgy ahogy beállítanak. Rgo ha azt mondják "te hülye" aztán kérdeznek valamit mondd azt bocsánat én egy hülye vagyom akinek nincs vélemény. Nem olyan durva beszólás és mikor egy tanárnak ilyet mondtam elszégyellte magát. De FONTOS hogy emellett tanulj szorgalmasabban hogy nehezebben kapjanak hibán...sok sikert ;)))
3/10 anonim válasza:
felveszed a beszélgetést és a hangfelvétellel besétálsz az igazgatóhoz
4/10 anonim válasza:
Felelj vissza Latabár Kálmánnak egyik gegjével a Mágnás Miska című filmből, az adott helyzetre módosítva:.. hülye vagyok, nem tagadom, és Ön itten a tanárom; egyre azért büszke vagyok, kettőnk közül Ön a nagyobb...
5/10 anonim válasza:
De az a baj ezzel a felvevős sztorival,hogy még a végén lehet hogy Ő szívná meg mert egyrészt bekapcsolt állapotban volt a telefon,másrészt meg úgyis a tanárnak állna följebb hogy felvette!
6/10 anonim válasza:
A tanárnak állhat nyugodtan feljebb ha egy ilyen beszólás kikerülne a netre. A szülő meg csinálna egy hatalmas perpatvart. Hidd el a tanár kapná a kirúgást nem a diák azért mert bizonyította az igazát..
7/10 A kérdező kommentje:
Ma meg Képzeljétek köszönök ofinak erre felemeli a fejét és tovább megy....
kész vég van fax ki egyes tanárokkal van a nyomorék élettemmel és úgy néznek rám mit a véres rongyra pedig soha sem csináltam semmi rosszat...
2015. febr. 25. 18:56
8/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a csendességed, "visszahúzódóságod" miatt úgy értelmezik, hogy nemtörődöm vagy és mindent, mindenkit elutasítasz, túl passzív vagy? Anno velem általánosban ugyanígy volt, és ez volt a háttérben. (Aztán gimiben már szerencsére nem, ott igazi pedagógusok tanítottak.)
9/10 A kérdező kommentje:
Most meg azt mondta rám a tanárom hogy sohasem viszem semmire mert nem tanulok és frusztrált leszek piálni drogozni fogok és med#gl#k
2015. febr. 26. 18:54
10/10 anonim válasza:
Rossz tanuló vagy? Mert akkor az a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!