Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rámszált az egyik tanárom!...

Rámszált az egyik tanárom! Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Rámszált az egyik tanárom(angol), mindig engem hoz fel "rossz" példának. Zavaró beceneveket ad , sértöt, megalázót. 1 évig türtem, de mostmár én vagyok a rossz példa.Multkor már megmondtam neki hogy ne becézgessen de akkor még zavarót, bosszantót kitalál.

Multkor ezt mondta nekem:

(Egy szöveget kellett felolvasni leforditani, a szövegben párbeszéd volt hogy lusta az egyik ezért visszamegy pihenni a szállóba. Itt kezdödött a megalázás.)

Tanárom mondta hogy" Én is ilyen lusta disznó vagyok, egész nap csak otthon fekszek , nem csinâlok semmmit (az elején a nevemet is mondta "becézve" stb, a végén pedig hogy ne vegyem magamra. Persze hogy magamra vettem mert hát a nevemmel kezde az egész monológját, kikértem magamnak hogy ne becézgessen úgy, erre az arcomba röhögött, és úgy talált ki még egy megalázó becenevet hogy az egész nevem és utánnamondta hogy tanulòlány, ezt jól kihangsúlyozva.

Még azelött amìkor még csak csak türtem, az órája után szoltak az egész osztálynak hogy a védönöi vizsgálat lesz.

Az elsök között voltam így még ideges, dühös voltam, a vérnyomásom az egekben volt 170 körül. Mit tehetnék ellene? Hogy tudnám ezt lerendezni, ha megbeszélni egyszerûen lehetetlen? Anyukám már be akar menni, 1 hét mulva fogadóóra lesz és meg akarja beszélni vele.Azzal lehet hogy csak rosszabb lesz? Én vagyok a legcsendesebb, a tavalyihoz képest javítottam a tantárgyból. Egy rosz szót se tudnak mondani a tárok rólam. Az öltözködésem egy kicsit más mint az átlag, de semmi több.

10.es, lány vagyok

2015. jan. 20. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyja abba a megalázó dolgokat, anyukád szóljon a fogadóórán. De ha te is hibás vagy a dologban, vagy netán "visszaszóltál", előbb tisztázzátok, mert még rosszul is elsülhet az egész.
2015. jan. 20. 20:12
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmi rosszat vele, csak megmondam hogy ne szólitson úgy ès hogy magamra vettem amit mondott. Nem szóltam tiszteletlenül hozzá, nem is merném
2015. jan. 20. 20:16
 3/20 Kiyoko22 ***** válasza:
100%
Szia! Én erre csak annyit tudok mondani, hogy nézz bele a házirendbe. Biztos vagyok benne, hogy benne van olyasmi, hogy a diákok önbecsülését vagy hasonló dolgokat sértő megjegyzéseket tilos hangoztatni. Tanúknak meg ott vannak az osztálytársaid. Csak bemész az iazgatóhoz és közlöd a tényeket. Talán ez megoldás :) Sok siert.
2015. jan. 20. 20:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
hogy jött ide az öltözködésed?
2015. jan. 20. 21:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy sértésnek akarta. Minket szokott pL: lányoknak, köcsögöknek meg b*zinak hívni az egyik tanárunk, de imádjuk pont azért mert ilyen laza.
2015. jan. 20. 21:09
 6/20 anonim ***** válasza:
33%
Engem meg lehülyézett,erre mit mondasz? és az osztály elött
2015. jan. 20. 21:11
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

Ilyen helyesírással én is rádszállnék a tanáraid helyáben.

Minden sorban 3 súlyos helyesírási hiba van, 10. osztályban azért már illene a szállt 2 l-el vagy a tűrtem-et ű-vel írni.

2015. jan. 20. 21:14
 8/20 Kiyoko22 ***** válasza:
100%
Prianik ne is haragudj, de most nem éppen erről volt szó. Az itteni hozzászólásokban a kérdésre kéne válaszolni. (feltételezem)
2015. jan. 20. 21:20
 9/20 anonim ***** válasza:
48%
Te se haragudj, de elég nehéz valakit komolyan venni akinek 20 mondatában van 50 helyesírási hiba. Arról nem is beszélve, hogy van egy rohadt helyesírásellenőrző program, ami még ki is javítaná és ha 10 év alatt nem sajátította el a helyesírás művészetét, akkor a gép meg mondaná, hogy mit rontott el, de nem. Egyszerűbb csak idehányni a szöveget, aztán lesz ami lesz.
2015. jan. 20. 21:28
 10/20 Kiyoko22 ***** válasza:
68%
Hát ez az! 10 éves!!! Én akkor még épp csak 1-1,5 éve "tudtam" írni, nemhogy a helyesírás ellenőrzését használni a gépen... De ez ebben az esetben amúgy is lényegtelen, nem azt írt ide, hogy felnőtt, precíz embernek nézzék, csak tanácsot kért.
2015. jan. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!