Rámszált az egyik tanárom! Mit tehetnék ellene?
Rámszált az egyik tanárom(angol), mindig engem hoz fel "rossz" példának. Zavaró beceneveket ad , sértöt, megalázót. 1 évig türtem, de mostmár én vagyok a rossz példa.Multkor már megmondtam neki hogy ne becézgessen de akkor még zavarót, bosszantót kitalál.
Multkor ezt mondta nekem:
(Egy szöveget kellett felolvasni leforditani, a szövegben párbeszéd volt hogy lusta az egyik ezért visszamegy pihenni a szállóba. Itt kezdödött a megalázás.)
Tanárom mondta hogy" Én is ilyen lusta disznó vagyok, egész nap csak otthon fekszek , nem csinâlok semmmit (az elején a nevemet is mondta "becézve" stb, a végén pedig hogy ne vegyem magamra. Persze hogy magamra vettem mert hát a nevemmel kezde az egész monológját, kikértem magamnak hogy ne becézgessen úgy, erre az arcomba röhögött, és úgy talált ki még egy megalázó becenevet hogy az egész nevem és utánnamondta hogy tanulòlány, ezt jól kihangsúlyozva.
Még azelött amìkor még csak csak türtem, az órája után szoltak az egész osztálynak hogy a védönöi vizsgálat lesz.
Az elsök között voltam így még ideges, dühös voltam, a vérnyomásom az egekben volt 170 körül. Mit tehetnék ellene? Hogy tudnám ezt lerendezni, ha megbeszélni egyszerûen lehetetlen? Anyukám már be akar menni, 1 hét mulva fogadóóra lesz és meg akarja beszélni vele.Azzal lehet hogy csak rosszabb lesz? Én vagyok a legcsendesebb, a tavalyihoz képest javítottam a tantárgyból. Egy rosz szót se tudnak mondani a tárok rólam. Az öltözködésem egy kicsit más mint az átlag, de semmi több.
10.es, lány vagyok
Ilyen helyesírással én is rádszállnék a tanáraid helyáben.
Minden sorban 3 súlyos helyesírási hiba van, 10. osztályban azért már illene a szállt 2 l-el vagy a tűrtem-et ű-vel írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!