Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rámszált az egyik tanárom!...

Rámszált az egyik tanárom! Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Rámszált az egyik tanárom(angol), mindig engem hoz fel "rossz" példának. Zavaró beceneveket ad , sértöt, megalázót. 1 évig türtem, de mostmár én vagyok a rossz példa.Multkor már megmondtam neki hogy ne becézgessen de akkor még zavarót, bosszantót kitalál.

Multkor ezt mondta nekem:

(Egy szöveget kellett felolvasni leforditani, a szövegben párbeszéd volt hogy lusta az egyik ezért visszamegy pihenni a szállóba. Itt kezdödött a megalázás.)

Tanárom mondta hogy" Én is ilyen lusta disznó vagyok, egész nap csak otthon fekszek , nem csinâlok semmmit (az elején a nevemet is mondta "becézve" stb, a végén pedig hogy ne vegyem magamra. Persze hogy magamra vettem mert hát a nevemmel kezde az egész monológját, kikértem magamnak hogy ne becézgessen úgy, erre az arcomba röhögött, és úgy talált ki még egy megalázó becenevet hogy az egész nevem és utánnamondta hogy tanulòlány, ezt jól kihangsúlyozva.

Még azelött amìkor még csak csak türtem, az órája után szoltak az egész osztálynak hogy a védönöi vizsgálat lesz.

Az elsök között voltam így még ideges, dühös voltam, a vérnyomásom az egekben volt 170 körül. Mit tehetnék ellene? Hogy tudnám ezt lerendezni, ha megbeszélni egyszerûen lehetetlen? Anyukám már be akar menni, 1 hét mulva fogadóóra lesz és meg akarja beszélni vele.Azzal lehet hogy csak rosszabb lesz? Én vagyok a legcsendesebb, a tavalyihoz képest javítottam a tantárgyból. Egy rosz szót se tudnak mondani a tárok rólam. Az öltözködésem egy kicsit más mint az átlag, de semmi több.

10.es, lány vagyok

2015. jan. 20. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Jézus anyám, nem 10 éves hanem 10.-es. Vagyis 16-17 éves.
2015. jan. 20. 21:48
 12/20 Kiyoko22 ***** válasza:
68%
Ja nemolvastam el rendesen xD Párdon! Akkor ezért a részért bocsánat!DE... ettől függetlenül nem ez volt a kérdés. De látom mint az alőbbi kérdésemben is csak a hibát kerested, a lényeget nem vetted figyelembe.
2015. jan. 20. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
a lényeg a tanárnak semmi joga,így bánni egy emberrel
2015. jan. 20. 22:05
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
Aki tud magyarul az megérti a kérdést. És nem egy magasrangú intézménynek/embernek ír levelet, hanem csak ide gyk-ra. Az is lehet, hogy telefonról ír a kérdező.
2015. jan. 20. 22:09
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
És telefonról elfelejti, hogy a száll 2 l?
2015. jan. 20. 22:11
 16/20 Kiyoko22 ***** válasza:
68%
Látod Priani? Vannak akik értik anélkül, hogy zavarná őket egy internetes oldalon (ahol sokan ékezetet sem használnak), hogy a száll 2 l!!! Ne fárassz! Keress egy helyesírási szótárat és olvasd azt ha ennyira zavarnak a hibák.
2015. jan. 21. 06:52
 17/20 Kiyoko22 ***** válasza:
24%
Ja amúgy 1. kommentedben a hiba: nem "helyáben" hanem helyében. 2. kommentedben a hiba: "meg mondaná" (egybe írjuk). Most már én sem tudlak komolyan venni...
2015. jan. 21. 06:57
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Prianik, én is nyelvtannáci vagyok, de ha nekiállok valakit ekézni a helyesírása miatt, akkor arra figyelek, hogy én ne vétsek egyetlen hibát sem :D

Nevetségessé tetted magad a "meg mondom"-al :D

2015. jan. 21. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

De tudod más az ha valaki elüt valamit meg az is ha nem tud 3 szót egymás után leírni hiba nélkül, nézd meg a többi hosszászólásomat ha szeretnéd nem szoktam szétválasztani az igekötős igéket renszeresen, mint itt néhányan. Az, hogy valaki ékezet nélkül ír meg megint egy külön dolog, ékezet nélkül írhat, mert esetleg telefonról gy sokkal gyorsabb, de azok a helyesírási hibák, amiket már haramdikban is ötszöt aláhúz a tanár, na azokra nincs mentség.

Értem én a kérdést, nem azzal van a baj, de igenis zavar ha valaki ilyen rohadt igénytelen és nem bírja kijavítani azokat a hibákat, ahol ordít a helyesírásellenőrző, hogy rossz.

2015. jan. 21. 16:10
 20/20 Kiyoko22 ***** válasza:
Hát nem tudom erre mit írhatnék még... Reménytelen. Az emberi bunkóság, hogy mikor segítséget kérnek, mi a hibáival jövünk. Szánalmas! Amikor hosszú szöveget írok én sem figyelek mindig a helyesírásomra, de akkor sem szoktak több kommenten keresztül ezzel csesztetni. Na de én erről azt hiszem nem vitázom tovább ha nem gond. Sok sikert a további hibák keresésében ;)
2015. jan. 21. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!