Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 8. osztályos vagyok és nem...

8. osztályos vagyok és nem tartom normálisnak társaim viselkedését. Van valaki rajtam kívül aki ilyet felfedezett?

Figyelt kérdés
A kortársaim nagyjából feléről tudom h min. egy csókja volt már azonos nemű társaival. Ezen kívül tele van k**vákkal az egész városom. Talán furcsa ezt mondani 14 évesen, de ez az igazság szinte hanyat fekve várják a fiúkat. A fiú osztálytársaim büszkén mutogatják h a fiú barátaik intim testrészeikr vannak fotóik...a lányok felelsz vagy mersz keretei kozt meztelenül egymásra fekszenek...
2015. febr. 24. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, #5 voltam.
2015. márc. 1. 12:24
 12/13 anonim válasza:

Gondolom a fél iskola herbálozik. Igazam van? Ha erre kérdésre elsőnek azt mondtad, hogy nem, akkor szerintem egy picit eltúloztad a dolgot.

Nem t'om, nálunk mindenki normális, legalábbis a te általad vázolt helyzetben szereplőkhöz képest Mi a példamutató magatartás csúcsai vagyunk. Mondom ezt úgy, hogy én jómagam se vagyok egy erkölcsi mintakép, egyszer bedobtam a lány vécébe egy vizes kotont, egyszer meg fogtam egy teafiltert, a tartalmát egy papirra nyomtam, amit föltekertem, elláttam egy zsepivel, szűrő gyanánt, majd az öltözőben elszívtam. Egy darabig rendszeresen jártam "pár véralkohol százalékosan" iskolába, mostanában azért nem megyek, mert fogyóban vagyok pia téren. De homoszexuálissal eddig nem találkoztam - Istennek hála. Azonban, a te megfogalmazásoddal "qrváskodó" lyányokkal igen, de ők sincsenek annyian, hogy GYK-ra járjak sírni, hogy mekkora egy csőcselék kollektíva az osztályom.

Szóval, ha igaz amit mondtál, én a helyedben már öngyilkos lettem volna. De ne fogd ezt fel tanácsként, mert hamarabb bezárnak a pszichiátriára, minthogy megöld magad. Inkább reménykedj abban, hogy olyan helyre kerülsz középiskolába, ahol normális emberek vannak.

És még valami nagyon jó tanács: ilyenekről a barátainak sír az ember, nem ismeretleneknek a GYK-n. Ha előbbiekkel nem rendelkezel, megértem, és semmit se szóltam.

2015. jún. 3. 14:10
 13/13 anonim válasza:
Hoppá, lehagytam, hogy 14/F.
2015. jún. 3. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!