Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van törvény/jogszabáj ami...

Dodge kérdése:

Van törvény/jogszabáj ami szabályozza egy közalkalmazott viselkedését?

Figyelt kérdés
Ma BKK bérletet vettem és az eladó konkrétan úgy beszélt és viselkedett velem mintha a seggéből rángatott volna ki. Szerintem ezt egy közalkalmazott, sőtt semilyen alkalmazott nem teheti meg a vevővel/ ügyféllel szemben.

2014. szept. 23. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
A BKK-s nem közalkalmazott szerintem, de egyébként minden munkahelyen van szabályzat, ami meghatároz bizonyos normákat a viselkedésben is. Lehet panaszt tenni, de nem hiszem, hogy sok értelme lenne + mindenkinek lehet rossz napja.
2014. szept. 23. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Nekem is rossz napom volt mégsem küldtem a k* annyába.
2014. szept. 23. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
A BKK-s alkalmazott, közalkalmazott, ezt az első válaszoló elhibázta, azonban valóban vannak etikai kódexek, és viselkedési szabályok, amik elvileg biztosítanák az ügyfélbarát viselkedést, de ez persze nem jelenti azt, hogy be is tartják, ami miatt én nem tudok haragudni, mert valóban a munkájukhoz kapcsolódik, hogy ne elkent szájjal szolgálják ki az ügyfelet, de sok barommal is dolguk akad, és besokalnak, hisz ők is emberből vannak.
2014. szept. 23. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Jó de szerintem ne azon vezesse le a dühét aki aranyosan, kedvesen ment oda, erre ő elkezd flegmázni meg bunkózni a másikkal. Csinálja azzal aki felbaszta!

És köszönöm a válaszokat

2014. szept. 23. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincsen.

Kikérheted a panaszkönyvet, ha van a cégnek, ill. írhatsz a főnökének (vagy a cégnek) egy panaszos levelet. Tehát írj nyugodtan a BKK-nak.

2014. szept. 23. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Elvileg van, gyakorlatilag úgy se tesznek érte hogy be is tartsák. Ha írsz panaszt, akkor majd letagadja. Bizonyítékod nincs ,ügy lezárva. Esetleg ha naponta 10 panasz érkezne 1 hónapon át más más személyektől ,akkor esetleg lenne valami történés.
2014. szept. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!