Mit akarhat? Nem értem a viselkedését.
Figyelt kérdés
Van egy férfi a lépcsőházunkban, aki idősebb mint én. Néha nem is köszön, néha meg benyög egy-egy félmondatot, és mosolyog hozzá. Mit akarhat? (Én persze nő vagyok)2014. dec. 24. 01:03
1/5 anonim válasza:
Ennyiből el sem gondolkodnék rajta. Szomszédviszony.
2/5 anonim válasza:
Semmit. Köszön, ahogy emberekhez illik, csak néha elfelejti.
3/5 anonim válasza:
Mit akarsz hallani? Szerelmes beléd és meg akar dugni?
Elképesztő, hogy egyes nők a semmibe mit képesek belelátni :)
N
4/5 anonim válasza:
Te, nálunk is ez van. Én 20 éves lány vagyok, a szomszédomnak van egy fia, 23 éves, az ő szobája pontosan az enyém felett van. Általában köszönni szoktunk, ha éppen találkozunk a folyosón, de valamikor váltunk pár szót is. Szerintem ez egy teljesen normális dolog. Vagy szerinted mindenki az ágyba akarja cipelni azt, akivel csak egy szót is beszél és köszön neki, mint a szomszédja? Vagy olyan mondatokat dob hozzád, hogy "Gyere Mariska a bokorba játszani", vagy mi? :D
5/5 anonim válasza:
"Vagy szerinted mindenki az ágyba akarja cipelni azt, akivel csak egy szót is beszél"
Nem mindenki, csak az ivarérett férfiak.
És nem szükséges az ágy, megfelel bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!