Hogy reagáltak a suliban, amikor elárúltad a nemi orientációdat?
Két,hozzám közelálló barátnőmnek mondtam el,meg 3 tanáromnak.
Az egyik barátnőm azt mondta,hogy elfogad,a másik meg csak annyit kérdezett,hogy "És?".Utóbbi barátnőmtől féltem,hogy vajon elfogad-e,és végül ő volt az,akinek ez az egész természetes volt.
AZ egyik tanárom nem tudott vele mit kezdeni,a másik kettő elfogadott.
Én iskolában 3 osztálytársamnak mondtam, el. Az egyik csak felnevetett, majd gúnyolódva, de kedvesen annyit mondott "Én mindig is tudtam"... a másik kettő először nem hitte el, aztán még mindig nem hitték el, majd végül se hitték el, de már hálisten felocsudták és elhiszik :D
Ami egy vicces Coming Out volt, egyik haverom aki tudta, közölte, hogy fogad velem x forintba, hogy nem merek itt a haverjaim előtt coming out-olni. Mondtam, jó egy ezresért megteszem... Megtettem, mindenki jól fogadta onnan is és meg is kaptam az ezresem. (És a poén, hogy közölte a haverom, hogy ő neki ez egy tízest is megért volna, dehát ha én beérem 1 ezressel neki az csak jó :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!