Mi legyen ha piszkálnak?
Művészeti suli. 33-man kezdtük az osztályt. 3 szakmai csoportra és két tessi-infó csoportra lettünk osztva. 1 davat 2 grafik. Divattervezőnek vettek fel és az iskola első hetében sugdolóztak rólam, később piszkálni kezdtek. Eleinte csak a csoportomban később azok is akivel tessin vagyook. Csak lányokkal voltam eddig csoportban.
Azért vannak barátnőim is de a szakmai csoprtban már csak 1-et tartok úgy barátnőnek. a tessicsoportból még 2
a legjobb barátnőm pont abba a csoportban van ahol csak a közismereti órákon lehetek vele (kivéve angol, rajz)
Annyira a szakma már nem érdekel. Gondolkoztam rajta hogy átjelentkezek hozzá: 2 barátnőm van a csoportban, 6 fiú (nem valami normálisak, lehet hogy piszkálnának mert a 2 lányt is piszkálják) mondjuk a főköcsögöt át rakták a tessi-infó csoportba szóval mostmár még szarabb a tessi főleg hogy tessiből béna vagyok és fel vagyok mentve futásból ami nekik fura.
Gondolkoztam már a magántanuláson is csak az a bajom hogy fél évig nem tudnám megjegyezni az anyagot, nem szeretek suliba járni.
Szerintetekmi lenne jó? Maradni a csoportba ahol ha vissza szólók egy hét nyalizás után újra piszkálni vagy átmeni a legjobb barátnőmhöz ahol úgyanúgy nem bírnak a lányok, a fiúkkal meg lehet tudnék kezdeni valamit meg össze fognék a 2 lánnyal? Amúgy az ők órarendjük sokkal jobb
csak az a baj hogy nem tudnék hova átmenni és ha át is mennék lehet hogy ott is piszkálnaának de nem lenne barátnőm
amúgy 15/L
Az elozo vagyok.
Esetleg masik varos, koli? Az, hogy nem fognak kedvelni paran, mindenhol eshetoseg, akkor is az lesz, ha munkahelyet keresel. Ezzel nem szabad foglalkozni, elvegre nem mindenkinek lehetunk szimpatikusak.. a cujkolas ellen viszont ki kell allnod, akkor is, ha nincsenek komplett barataid. A kozepiskolaban ritkan alakulnak ki nagy baratsagok, az majd kesobb jon el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!