Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy legyen? Új suli?

Hogy legyen? Új suli?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy átakarok iratkozni másik suliba.

Az anyukámmal már beszéltem erről,és azt mondta hogy átgondolja!Sok érvet hoztam fel neki,és jogosan vagyok kiakadva az iskolámra!Már elegem van!Nem a tanulással van a baj!!!ha sikerül és elmehetek hogyan viselkedjek első nap?Hogy szerezhetek barátokat?A másodunoka tesóm is oda jár ahova menni szeretnék.De nem tudom hogy megismerne-e mert már rég láttam!:D

És a régi suliból a kiiratkozás hogy megy?és ha megkérdezi az ofőm hogy miért akarok elmenni mit mondjak?NEM AKAROM MEGBÁNTANI,de azt mégsem mondhatom hogy az osztályom,és a tanárok rajta kívül ........!:O

Tanácsokat várok!*-*

2015. jan. 6. 06:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Mond hogy költöztök! Amikor összefutsz valamelyik tanárral akkor megmondhatod neki, hogy úgy volt de mégsem lett belőle semmi, ha nem akarsz hazudni akkor meg mond meg neki simán hogy amaz jobb suli...a tesód is oda jár....Makacskodni fognak mert nem biztos hoigy elsőre el fognak engedni onnét, biztosan le akarják majd a szűlőket is beszélni róla hisz téged ha régóta tanítanak,nem biztos hogy szeretnének egy idegen gyerekkel a helyedben kínlódni....+ asszem gyerekek után kapják a fizetésüket, de ebben nem vagyok biztos.
2015. jan. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!