Ti is várjátok a suli végét, meg hogy nyár legyen?
Figyelt kérdés
Még csak március van (keddtől már április),de már várom.Amit főleg várok benne,hogy legyen vége a sulinak,ne kelljen menni minden nap,hanem itthon legyek,meg én osszam be az időm.Na meg persze hogy elmenjek valahova nyaralni,kirándulni.
17/L
2014. márc. 30. 10:45
1/2 anonim válasza:
Én várom, mert június 28-án vége lesz a vizsgáimnak, utána csak dolgozni kell és van 15 nap szabadságom. Mégis jobb, mint dolgozni és órára is járni. :D 19L
2/2 A kérdező kommentje:
Az elég fárasztó lehet,tanulni és dolgozni egyszerre.Én ilyen szempontból szerencsésebb vagyok.
Igazából én már számolom néha a heteket,hónapokat,hogy mennyi van hátra a suliból.De ha néha bejön egy-egy hosszú hétvége,meg majd a tavaszi szünet,akkor még kibírható.
Még 2 hónap nagyjából :D
2014. márc. 30. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!