Nem tudok tanulni, mert mindig jár az agyam?
Figyelt kérdés
Van, hogy fél oldalon órákat rágódok, mert annyira jár az agyam a jövőn és egyéb dolgokon (pl. a kilátástalan világ dolgain stb)
Semmit sem haladok így. Hogy lehet ezt kontrollálni?
2015. jan. 30. 12:18
1/2 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg hogy nem tanultam... :) Úgyis hülyeség a tananyag 90%-a.
De nemtudom amúgy, én is szeretném tudni.
Nyilván elhatározás hogy csakazértis meg ilyenek. Némi önkényeztetés, ami kárpótol hogy olyat teszel ami nem érdekel. Mármint gondolom nem érdekel különben nem csinálnád.
Jahh meg konkrét célok kitűzése. Pl mikor érettségiztem tudtam jól hogy a felvételibe majd csak 2 darab tantárgy fog beszámítani, tehát a többiből teljesejen (!!!!!) felesleges kettesnél jobb jegyre gyúrni. Akkor az segít hogy ami viszont fontos arra odafigyeljen az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!